Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Ierland

Dagtrips & Excursies vanuit Dublin

Dublin is het ideale startpunt voor een leuke dagtrip door Ierland. Met deze dagtrips & excursies vanuit Dublin ontdek je spectaculaire Ierse landschappen, historische dorpjes en gezellige steden. Geniet van een geheel verzorgde dag waarbij je alles dat Ierland zo bijzonder maakt gaat verkennen, van de Cliffs of Moher en Belfast tot Giant's Causeway.


Een dagje weg

Dagtrip Cliffs of Moher, Wild Atlantic Way & Galway City

Zie een prachtige kan van Ierland met deze unieke dagtrip vanuit Dublin. Je bezoekt de indrukwekkende Cliffs of Moher, volgt een prachtige route langs de Wild Atlantic Way en sluit de dag af in het levendige stadje Galway! Deze dagtrip vanuit Dublin is dan ook de ideale manier om meer van Ierland te zien tijdens je stedentrip Dublin.

Bekijk & boek

Ierse landschappen

Dagtrip Kilkenny, Wicklow Mountains & Glendalough

Ontdek het middeleeuwse Kilkenny, zie prachtige valleien en groene weiden, verken de historische overblijfselen bij Glendalough en wandel door de ruige omgeving van de Wicklow Mountains met deze unieke dagtrip vanuit Dublin!

Bekijk & boek

Avontuur en cultuur

Dagtrip Giant's Causeway, Belfast & Carrick-a-Rede

Met deze leuke dagtrip vanuit Dublin bezoek je het bijzondere landschap van Giant's Causeway, ontdek je meer over de bewogen historie van Belfast en loop je zelf over de beroemde Carrick-a-Rede touwbrug!

Bekijk & boek