Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Dublin

Fietstours in Dublin

Dublin is een stad vol historie, cultuur en gezelligheid. Wil je Dublin ervaren als een echte Dubliner? Kies dan uit één van deze leuke lokale fietstours en ontdek het beste van Dublin heerlijk ontspannen met de fiets. Ideaal om te doen aan het begin van je citytrip!


Maak kennis met Dublin

Ontdek Dublin fietstour

Beleef een bijzonder leuke introductie op de hoofdstad van Ierland! Met deze fietstour ontdek je de cultuur, historie en hoogtepunten van deze veelzijdige stad heerlijk ontspannen met de fiets. Onder begeleiding van een goede lokale gids ervaar je Dublin op een verrassende manier.

Bekijk & boek

De highlights

Het beste van Dublin e-bike fietstour

Begin je bezoek aan Dublin meteen goed met deze fietstour langs alles wat Dublin zo bijzonder maakt. Onder begeleiding van een vriendelijke lokale gids ontdek je historische gebouwen, indrukwekkende bezienswaardigheden, gezellige straatjes en verborgen plekjes. Zo leer je Dublin écht goed kennen en ervaar je de charme van deze Ierse hoofdstad optimaal.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Dublin privé fietstour

Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en fiets langs de hoogtepunten van Dublin met jullie eigen lokale privé gids. Ervaar Dublin op een persoonlijke manier met deze privé fietstour op maat. Deze fietstour is ook geschikt voor grote groepen.

Bekijk & boek