Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Complete Kathedraal van Florence rondleiding

Sla de wachtrij over en ontdek de complete Duomo!

Hoogtepunten

Complete Kathedraal van Florence rondleiding

Deze kathedraal is een echte blikvanger van Florence. Vooral de fraaie koepel, ontwerpen door Brunelleschi, is een icoon van de stad. Met deze rondleiding hoef je niet in de rij te staan maar loop je met de gids meteen naar binnen, waar je een leuke en boeiende rondleiding door de kathedraal krijgt!
Starttijd 14:30
Meeting point Via dei Cimatori 9Red, Florence
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Een complete rondleiding door de Santa Maria del Fiore!
  • Bezoek de beroemde koepel, het dak en het Baptisterium
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Verdiep je in de historie, tradities en eigenaardigheden van de kathedraal
  • Beklim de treden naar de top van de dom en geniet van het spectaculaire uitzicht!

Dit ga je beleven

De Santa Maria del Fiore is de op drie na grootste kathedraal van Europa. Deze fraaie kerk domineert het stadsbeeld van Florence al eeuwenlang en is dan ook een niet te missen bezienswaardigheid voor je citytrip! De rijen voor de kathedraal kunnen nog wel eens langs zijn, maar met deze rondleiding sla je dankzij de speciale 'skip the line' tickets de wachtrij over en neemt de gids je direct mee naar binnen.

De gids vertelt je meer over de historie, tradities en eigenaardigheden van de kathedraal. Wil je genieten van een prachtig uitzicht over Florence? Bereid je dan voor op het nodige klimwerk! Maar na de nodige treden zal je beloond worden met spectaculaire uitzichten over Florence. Hier schiet je de mooiste foto's, dus neem je smartphone of camera zeker mee! Na deze unieke rondleiding weet je alles over de kathedraal, de koepel en het Baptisterium.

Let op: Deze rondleiding is vanwege de hoeveelheid treden niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar en voor mensen die slecht ter been zijn.

Let op: Schouders, knieën en buik moeten bedenkt zijn om toegang te krijgen tot de kathedraal.

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Skip the Line Tickets
  • Bezoek aan het Baptisterium
  • Bezoek aan de koepel van Brunelleschi
Italy Segway Tours

Italy Segway Tours

In 2005 besloten Claudio en Christianne hun liefde voor Florence te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers van de stad. Ze ontwikkelden verschillende tours in Florence en breidden al snel uit naar Rome en Milaan. Inmiddels verzorgen ze met een team van deskundige gidsen dagelijks leuke Segway Tours, heerlijke Food Tours, unieke rondleidingen en Cruiser Bike Tours.

9,7
3 beoordelingen
5 activiteiten