Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Florence Food Tour & Bierproeverij

Proef Italiaanse Craft Beers & lekkere lokale hapjes

Hapjes & drankjes

Florence Food Tour & Bierproeverij

Ook in Florence zijn er volop ontwikkelingen op het gebied van craft beer. Met deze smakelijke Food Tour ga je verschillende lokale eetplekjes bezoeken, proef je een aantal bijzondere Italiaanse craft beers (Italiaanse wijn of fris beschikbaar) en heerlijke lokale hapjes, gerechten en lekkernijen.
Starttijd 17:30
Meeting point Via dei Cimatori 9 Red, Florence (Kantoor Italy Segway Tours)
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek de heerlijke Italiaanse keuken
  • Bezoek de authentieke wijk Oltrarno, waar je het echte Florence ziet
  • De lokale gids laat je een unieke kant van de stad zien
  • Verdiep je in de eetcultuur en lokale smaken
  • Proef lokale gerechten, hapjes en lekkernijen
  • Maak kennis met de Italiaanse Craft Beers

Dit ga je beleven

Alle historische en culturele hotspots in Florence al bezocht? Dan is deze unieke en smakelijke rondleiding een leuke manier om een andere kant van de stad te zien. Deze Food Tour & Bierproeverij staat helemaal in het teken van de authentieke Italiaanse smaken. Je bezoekt de wijk Oltrarno, waar je het echte lokale gaat Florence ervaren.

De lokale gids laat je graag het Florence zien zoals de inwoners het kennen. Je krijgt tijdens deze tour daarom ook leuke achtergronden en weetjes te horen over de stad en de plekken waar je langsloopt. Je bezoekt leuke lokale barretjes, winkeltjes en delicatessenzaakjes. Je culinaire ontdekkingstocht begint met een proeverij van heerlijk lokaal vlees en kaas. Vervolgens bezoek je één van de beste lokale Craft Beer locaties van Florence, waar je natuurlijk heerlijke Craft Beers gaat proeven. Ben je geen liefhebber van bier? Geen probleem! In plaats van bier kun je ook kiezen voor Italiaanse wijn of iets fris.

De volgende stop is bij een lokale bakkerij, waar je een Toscaanse lekkernij gaat proeven, "Cecina". Ook proef je een bijzondere pizza van zuurdesem, met een heerlijk bijpassend Italiaans biertje. Bij iedere stop kom je meer te weten over de Italiaanse keuken en de eetcultuur van Florence. Zo proef je niet alleen heerlijke hapjes en drankjes maar leer je de stad ook écht kennen. De rondleiding wordt afgerond met een bezoek aan een traditionele Trattoria en een bijzondere proeverij: Chocoladecake met een "Stout Beer".

Inclusief

  • Deskundige lokale Engelstalige gids
  • Craft Beer proeverijen (Italiaanse wijn of fris beschikbaar als alternatief)
  • 4 stops met lokale hapjes, gerechten en lekkernijen

Exclusief

  • Fooi voor de gids
Italy Food Culture

Italy Food Culture

In 2005 besloten Claudio en Christianne hun liefde voor Florence te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers van de stad. Ze ontwikkelden verschillende tours in Florence en breidden al snel uit naar Rome en Milaan. Inmiddels verzorgen ze met een team van deskundige gidsen dagelijks leuke Segway Tours, heerlijke Food Tours, unieke rondleidingen en Cruiser Bike Tours.

9,3
4 beoordelingen
5 activiteiten