Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Florence Bike & Food fietstour

Fiets langs de highlights en food hotspots van Florence

Hapjes & drankjes

Florence Bike & Food fietstour

Een leukere kennismaking met Florence valt eigenlijk niet te bedenken! Met deze fietstour neemt een lokale gids je niet alleen mee langs de beste bezienswaardigheden van de stad, maar bezoek je ook een aantal culinaire hotspots waar je de smaken van Florence gaat proeven!
Starttijd 10:00
Meeting point Via dei Cimatori 9 Red, Florence (Kantoor Italy Segway Tours)
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek de highlights en lekkerste food spots van Florence!
  • Bekijk o.a. de Kathedraal, Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio
  • Proef traditionele Italiaanse taart, schiacciata all’olio en echte gelato!
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Een unieke fietstour met speciale cruiser bikes!
  • Leer Florence op een unieke manier kennen!

Dit ga je beleven

Combineer het beste van het culturele Florence met de heerlijke smaken van Italië. Deze leuke fietstour (op cruiser bikes!) start bij de charmante Kathedraal, met haar wereldberoemde koepel. Vervolgens neemt de deskundige lokale gids je mee op een unieke fietstour door Florence!

Je bezoekt de wijk Beccaria, waar je een traditioneel Italiaans gebakje gaat proeven. Vervolgens fiets je door het beroemde San Niccolo', waar je, net als de locals daar iedere dag doen, een traditionele schiacciata all’olio eet. Natuurlijk bezoek je ook een aantal highlights van de stad, zoals de Ponte Vecchio, Piazza della Signoria en Piazza della Repubblica. De gids vertelt onderweg meer over Florence, de cultuur, de historie, de gastronomie en de plekken waar je stopt. De nodige restaurant-, café- en eettips ontbreken uiteraard ook niet!

Let op: Bij kinderen onder de 12 jaar is een goed fietsniveau vereist. De organisator van de fietstour mag ter plekke beslissen om een kind uit veiligheidsoverweging niet toe te laten tot de fietstour, zonder verplichting tot teruggave van bedrag van de ticket. Geef bij het plaatsen van de boeking aan welke leeftijden de kinderen hebben.

Inclusief

  • Huur van de cruiser bikes
  • Professionele gids
  • 3 proeverijen

Exclusief

  • Fooi voor de gids

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 3 beoordelingen

Hele leuke activiteit om te doen in Florence. Met een leuke gids, hoor je veel over de stad. En ontmoet ook nog andere toeristen.
9,0
Heb de pontje vecchio gemist die baja bikes wel aandoet
8,0
Wij hebben deze toer als zeer leuk ervaren. De gids Christina was fantastisch wist heel veel en was leuk en enthousiast. De proeverijen waren ook erg lekker en voldoende voor iedereen.
9,0
Italy by Cruiser Bike

Italy by Cruiser Bike

In 2005 besloten Claudio en Christianne hun liefde voor Florence te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers van de stad. Ze ontwikkelden verschillende tours in Florence en breidden al snel uit naar Rome en Milaan. Inmiddels verzorgen ze met een team van deskundige gidsen dagelijks leuke Segway Tours, heerlijke Food Tours, unieke rondleidingen en Cruiser Bike Tours.

8,8
12 beoordelingen
4 activiteiten