Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Zonsondergang fietstour

Verken sfeervol Florence ontspannen met de fiets. Met deze leuke fietstour ontdek je de hoogtepunten, verborgen plekjes en gezellige wijken van Florence in de avond. Onder begeleiding van een deskundige Nederlandse gids proef je de heerlijke sfeer van de stad op z'n best, want 's avonds komt Florence pas écht tot leven!

De highlights

  • Verken het beste van Florence aan het einde van de middag
  • De stad krijgt een sfeervolle warme gloed over zich heen
  • Je ervaart de heerlijke sfeer van Florence
  • Ontdek hoogtepunten zoals de Santa Maria del Fiore en Palazzo Vecchio
  • Onder begeleiding van een lokale Nederlandse gids
  • Je leert de stad op een verrassende manier écht kennen

Dit ga je beleven

Aan sfeer geen gebrek in Florence. Deze heerlijke stad ademt kunst, cultuur en gezelligheid. Het ideale tijdstip om Florence écht te ervaren is aan het einde van de middag. De mengelmoes van locals en toeristen komt samen in de gezellige wijken, straatjes en op de pleinen. De bezienswaardigheden krijgen een warme gloed over zich heen en de levendige en sfeervolle kant van de stad komt helemaal naar boven.

Onder begeleiding van een deskundige lokale Nederlandse gids fiets je ontspannen door de leukste wijken van de stad. Natuurlijk stop je bij de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Santa Maria del Fiore, het Palazzo Vecchio, de Piazza della Signoria, de Uffizi en de Ponte Vecchio. De gids vertelt je meer over deze unieke plekken, de stad, haar historie en cultuur. Je leert de stad op een verrassend leuke manier écht beter kennen. Met de handige tips van de gids weet je na deze fietstour ook nog eens de beste restaurants, barretjes, cafés en straatjes met gemak te vinden!

Beoordelingen

7,0
Goed

Op basis van 1 beoordeling

Het fietsen was eigelijk een stad wandeling langst de belangrijkste gebouwen. De gids gaf goede uitleg maar verwachte soms iets meer fieten naar punten net buiten de stad waarvan je dan een mooi zicht hebt over de stad '
7,0
Florentine Culture

Florentine Culture

Na haar studie kunstgeschiedenis vertrok Norie al snel naar Italië om onderzoek te doen naar de Vroege Renaissance in Florence. Ze werd helemaal verliefd op deze prachtige stad en verhuisde permanent naar Firenze. Ze besloot haar passie voor de stad te gaan delen met anderen en richtte Florentine Culture op. Als officiële stadsgids organiseert ze unieke rondleidingen en fietstours.

8,6
24 beoordelingen
5 activiteiten

Inclusief

  • Een deskundige lokale Nederlandse gids
  • Handige lokale tips voor de rest van je citytrip
  • Achtergrondinformatie en leuke weetjes om Florence goed te leren kennen

Exclusief

  • Huur van de fietsen (€7,00 per fiets, cash te betalen bij het meeting point)

Praktische informatie

Zonsondergang fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 2 uur, 30 minuten
Starttijd 17:15
Meeting point Via della Mosca 10R (achter Palazzo Vecchio), 50122, Florence