Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rondleiding Palazzo Vecchio

Voel de historie met deze complete rondleiding

Lokaal & uniek

Rondleiding Palazzo Vecchio

Honderden jaren lang was Palazzo Vecchio het belangrijkste overheidsgebouw van Florence. Met deze rondleiding ontdek je onder begeleiding van een deskundige gids het complete Palazzo Vecchio en komt de rijke historie op een bijzondere manier tot leven.
Starttijd 15:00
Meeting point Via dei Cimatori 9Red, Florence
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Sla de wachtrij over en ontdek het complete Palazzo Vecchio!
  • Bezoek de opgravingen onder Palazzo Vecchio
  • Wandel door het bijzondere Salone dei Cinquecento
  • Onder begeleiding van een deskundige gids
  • Beklim de trappen van de toren en geniet van een geweldig uitzicht op Florence
  • Kom meer te weten over de historie en legendes

Dit ga je beleven

Palazzo Vecchio (Oude Paleis) is een van de bijzondere gebouwen in Florence en ligt fraai aan het Piazza della Signoria. De geschiedenis van het gebouw gaat terug tot 1298, Palazzo Vecchio vertelt dan ook een uniek deel van het verhaal van Florence. Met deze rondleiding ontdek je het complete Palazzo Vecchio en ervaar je de bijzondere historie pas echt goed!

Met deze rondleiding hoef je niet achteraan in de rij aan te sluiten, dankzij de skip the line tickets wandel je samen met de gids direct naar binnen. Eenmaal binnen neemt de deskundige gids je mee naar de opgravingen die onder Palazzo Vecchio gaande zijn. Zo zie je hier de fundering van het oude Romeinse theater Florentia. Tijdens de rondleiding bezoek je ook de indrukwekkende Salone dei Cinquecento (Zaal van de Vijfhonderd), waar de gids een aantal bijzondere verhalen over kan vertellen! Ook de beroemde toren ontbreekt niet tijdens deze complete rondleiding. Het is een aardige klim naar boven, maar de beloning is groot: een geweldig uitzicht op Florence!

Inclusief

  • Deskundige Engelstalige gids
  • Skip the line tickets voor directe toegang
Italy Segway Tours

Italy Segway Tours

In 2005 besloten Claudio en Christianne hun liefde voor Florence te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers van de stad. Ze ontwikkelden verschillende tours in Florence en breidden al snel uit naar Rome en Milaan. Inmiddels verzorgen ze met een team van deskundige gidsen dagelijks leuke Segway Tours, heerlijke Food Tours, unieke rondleidingen en Cruiser Bike Tours.

9,7
3 beoordelingen
5 activiteiten