Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Toscaanse Wijnproeverij in Florence

Proef heerlijke Toscaanse wijn, kaas en olijfolie!

Hapjes & drankjes

Toscaanse Wijnproeverij in Florence

Wil je meer dan alleen de highlights van Florence zien? Met deze heerlijke Italiaanse wijnproeverij ga je het echte Italiaanse leven ervaren! Proef de smaken van de Toscaanse wijngaarden met deze heerlijke wijnproeverij en verdiep je in de rijke wijncultuur. Natuurlijk onder deskundige begeleiding van een enthousiaste wijnexpert.
Starttijd 17:00
Meeting point La Divina Enoteca in Via Panicale 19, Florence
Duur 1 uur, 15 minuten
Taal gids Engels

De highlights

  • Een heerlijke Toscaanse proeverij in hartje Florence!
  • Onder begeleiding van een deskundige wijnexpert
  • Ontdek en proef bijzondere Toscaanse wijnen
  • Geniet van heerlijke bijpassende lokale kazen
  • Proef de lekkerste Toscaanse olijfolie

Dit ga je beleven

Naast de nodige kunst en cultuur hotspots is je stedentrip Florence niet compleet zonder de authentieke Italiaanse smaken geproefd te hebben. Met deze Toscaanse wijnproeverij in Florence laat een deskundige wijnexpert je op een toegankelijke manier kennismaken met heerlijke Toscaanse wijnen, kazen en olijfolie!

Naast het proeven van de wijnen zal de sommelier je meer vertellen over de achtergronden van deze wijnen en de Toscaanse wijncultuur. Ook ontdek je de geheimen van het goed proeven van wijnen! De smaaksensatie is helemaal compleet dankzij de heerlijke lokale kazen en Toscaanse olijfolie. Na deze proeverij heb je bovendien meer dan genoeg tips gekregen voor goede restaurants, barretjes en cafés, zodat je voor de rest van je stedentrip precies weet waar je wil gaan eten!

Inclusief

  • Proeverij van 3 Toscaanse wijnen
  • Proeverij van lokale kazen
  • Proeverij van 2 olijfoliën
  • Begeleiding van een sommelier
Italy Wine Tasting

Italy Wine Tasting

In 2005 besloten Claudio en Christianne hun liefde voor Florence te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers van de stad. Ze ontwikkelden verschillende tours in Florence en breidden al snel uit naar Rome en Milaan. Inmiddels verzorgen ze met een team van deskundige gidsen dagelijks leuke Segway Tours, heerlijke Food Tours, unieke rondleidingen en Cruiser Bike Tours.

8,5
2 beoordelingen
2 activiteiten