Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Florence

Fietstours in Florence

Florence is een echte kunst- en cultuurstad vol historische bezienswaardigheden en bijzondere plekjes. Ervaar het échte Florence en doe een fietstour met een deskundige Nederlandse (of Engelstalige) gids! Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad ontspannen met de fiets en leert Florence goed kennen. Kies & boek je fietstour en beleef Florence!


De ideale kennismaking

Florence Hoogtepunten fietstour

De hoogtepunten en lokale sfeer van Florence op een leuke manier verkennen? Met deze fietstour ga je gegarandeerd het beste van Florence ontdekken! Onder begeleiding van een deskundige Nederlandse lokale gids zie je de meest bijzondere en beroemde plekjes van deze sfeervolle Italiaanse stad.

Bekijk & boek

Sfeervol Florence

Florence Zonsondergang fietstour

Verken sfeervol Florence ontspannen met de fiets. Met deze leuke fietstour ontdek je de hoogtepunten, verborgen plekjes en gezellige wijken van Florence in de avond. Onder begeleiding van een deskundige Nederlandse gids proef je de heerlijke sfeer van de stad op z'n best, want 's avonds komt Florence pas écht tot leven!

Bekijk & boek

Zie de highlights

Florence Cruiser Bike fietstour

Wil je het echte Florence leren kennen? De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zien? Doe dan deze fietstour! In Florence is fietsen een uitstekende manier om de stad te verkennen. Met deze fietstour laat de lokale Engelstalige gids, een echte Florence expert, je het beste van Florence zien!

Bekijk & boek

Een dagje Toscane

Toscaanse Landschappen & Lunch fietstour

Geniet van een geweldige dag in Toscane! Met deze fietstour incl. ervaren lokale Engelstalige gids fiets je langs wijngaarden, kastelen en landelijke villa's en geniet je van een heerlijke Toscaanse lunch. Deze fietstour is ook erg leuk voor gezinnen/families.

Bekijk & boek

Proef Florence

Florence Bike & Food fietstour

Een leukere kennismaking met Florence is er niet! Met deze fietstour neemt een lokale Engelstalige gids je niet alleen mee langs de beste bezienswaardigheden van de stad, maar bezoek je ook een aantal culinaire hotspots waar je de smaken van Florence gaat proeven!

Bekijk & boek