Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Florence

Fietstours in Florence

Florence is een echte kunst- en cultuurstad vol historische bezienswaardigheden en bijzondere plekjes. Ervaar het échte Florence en doe een fietstour met een leuke lokale Engelstalige gids! Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad ontspannen met de fiets en leert Florence goed kennen. Kies & boek je fietstour en beleef Florence!


Zie de highlights

Ontdek Florence fietstour

Deze fietstour is ideaal voor de eerste of tweede dag van je bezoek aan Florence. Je fietst met een leuke lokale gids langs de hoogtepunten van de stad en leert Florence op een meteen goed kennen. Naast dat je veel van de bezienswaardigheden van de stad ziet fiets je ook door gezellige straatjes waar de gids je de beste lokale plekjes aanwijst.

Bekijk & boek

Een dagje Toscane

Toscaanse Landschappen & Lunch fietstour

Geniet van een geweldige dag in Toscane! Met deze fietstour incl. ervaren lokale Engelstalige gids fiets je langs wijngaarden, kastelen en landelijke villa's en geniet je van een heerlijke Toscaanse lunch. Deze fietstour is ook erg leuk voor gezinnen/families.

Bekijk & boek

Fietstour met proeverij

Florence Bike & Food fietstour

Een leukere kennismaking met Florence valt eigenlijk niet te bedenken! Met deze fietstour neemt een lokale Engelstalige gids je niet alleen mee langs de beste bezienswaardigheden van de stad, maar bezoek je ook een aantal culinaire hotspots waar je de smaken van Florence gaat proeven.

Bekijk & boek

Maak kennis met Florence

Het beste van Florence fietstour

Florence heeft zoveel historische en culturele highlights dat het soms moeilijk kiezen is. Met deze leuke fietstour verken je onder begeleiding van een deskundige gids het beste van de stad. Deze ontspannen fietstour vertrekt dagelijks om 10:00.

Bekijk & boek