Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Florence fietstour

Zie alle unieke bezienswaardigheden van Florence

Hoogtepunten

Ontdek Florence fietstour

Door
Italy by Cruiser Bike
Italy by Cruiser Bike
8,8
Deze fietstour is ideaal voor de eerste of tweede dag van je bezoek aan Florence. Je fietst met een leuke lokale gids langs de hoogtepunten van de stad en leert Florence op een ontspannen en verrassende manier meteen goed kennen. Naast dat je veel van de beroemde bezienswaardigheden van de stad ziet fiets je ook door gezellige straatjes waar de gids je de beste lokale plekjes aanwijst.
Starttijd
10:00
Meeting point
Via dei Cimatori 9 Red, Florence (Kantoor Italy Segway Tours)
Duur
3 uur
Taal gids
Engels

De highlights

  • Ontdek de hoogtepunten van Florence
  • Ideaal voor de eerste of tweede dag van je citytrip
  • Een leuke & ontspannen fietstour met Cruiser Bikes!
  • De deskundige lokale gids vertelt je leuke weetjes en verhalen over de stad en de spots
  • Leer het echte Florence ontspannen met de fiets kennen
  • Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence

Dit ga je beleven

Wil je het echte Florence leren kennen? De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zien? Doe dan deze fietstour! In Florence is fietsen een uitstekende manier om het leuke centrum van de stad te verkennen. Met deze fietstour laat de lokale gids, een echte Florence expert, de stad op een leuke en unieke manier ervaren.

Fiets langs prachtige highlights als Palazzo Vecchio, Ponte Vecchio, Palazzo Strozzi, Santa Croce, Piazza Santa Trinita, Porcellino, Uffizi Gallery en de Duomo. De gids zal je bij deze spots meer vertellen over de historie, cultuur en bijzonderheden. Natuurlijk hoor je ook leuke weetjes en verhalen over Florence en krijg je de beste tips voor de rest van je citytrip! Je sluit de tour af met een heerlijke Italiaanse gelato.

Let op: Bij kinderen onder de 12 jaar is een goed fietsniveau vereist. De organisator van de fietstour mag ter plekke beslissen om een kind uit veiligheidsoverweging niet toe te laten tot de fietstour, zonder verplichting tot teruggave van bedrag van de ticket. Geef bij het plaatsen van de boeking aan welke leeftijden de kinderen hebben.

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Gebruik van goede fietsen (Cruiser Bikes)
  • Gelato
Ontdek Florence fietstour
Ontdek Florence fietstour

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 8 beoordelingen

De fietstour hebben we geboekt op onze 1 hele dag in Florence. Een goede manier om alvast de stad goed te leren kennen. Met een groepje van 6 personen gingen we met gids Valentina op pad. We zijn op de bekende toeristische plekken geweest maar ook op plekken waar we normaal gesproken niet snel zouden komen. Wij hadden een fietstour geboekt maar tot onze verrassing was deze ge-upgrade naar een foodtour. Erg leuk, met 3 stops waar we een Florentijnse specialiteit kregen. De tour is echt aan te raden.
9,0
Leuke tour, erg enthousiaste gids en heerlijke foodstops tussendoor. Een aanrader!
9,0
Heerlijke ochtend op de Fiets! Prachtige tour met een super enthousiaste gids. Heel veel informatie en aandacht voor haar gasten.
9,0
Mooie afwisselende tour met voldoende achtergrondinformatie . Zeer goede gids, vriendelijk, alert en kundig!
8,0
Italy by Cruiser Bike

Italy by Cruiser Bike

In 2005 besloten Claudio en Christianne hun liefde voor Florence te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers van de stad. Ze ontwikkelden verschillende tours in Florence en breidden al snel uit naar Rome en Milaan. Inmiddels verzorgen ze met een team van deskundige gidsen dagelijks leuke Segway Tours, heerlijke Food Tours, unieke rondleidingen en Cruiser Bike Tours.

8,8
12 beoordelingen
4 activiteiten