Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Milaan fietstour

Fiets door het échte Milaan en ervaar deze heerlijke Italiaanse stad op een ontspannen en verrassend leuke manier. Je ontdekt unieke onontdekte plekjes waar je de standaard toeristen niet snel zal zien. Zo leer je Milaan kennen als een echte 'local'. De vriendelijke & ervaren lokale gids zit vol passie voor Milaan en neemt je mee op een geweldige ontdekkingstocht!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Op het plein voor het grote rode (bakstenen) theatergebouw bij de uitgang van metro station Lanza (groene lijn)
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek Milaan ontspannen met de fiets
  • De leukste kennismaking met deze Italiaanse stad
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Maak kennis met unieke onontdekte plekjes van Milaan
  • Je krijgt de leukste tips voor de rest van je citytrip!
  • Proef de lokale sfeer en ervaar het échte Milaan

Dit ga je beleven

Milaan is een heerlijke stad om per fiets te verkennen. Met deze bijzondere fietstour vermijd je de meest drukke en toeristische plekken (zoals de Duomo) en ervaar je het échte Milaan! In 3 uur tijd ontdek je de meest bijzondere hidden treasures van Milaan.

De lokale gids, een echte Milaan expert vertelt je leuke verhalen en achtergrondinformatie bij de bezienswaardigheden die je bezoekt. Zo leer je de historie, cultuur en identiteit van Milaan op een toegankelijke manier goed kennen. Natuurlijk krijg je onderweg ook uitstekende tips van de gids voor leuke dingen om te doen en te bezoeken tijdens de rest van je verblijf in Milaan. Zo maak je op een ontspannen manier kennis met Milaan, perfect om te doen aan het begin van je citytrip!

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Handige tips voor de rest van je citytrip

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 73 beoordelingen

Het was een leuke fietstocht. Je ziet net iets meer en een andere gedeelte van de stad + uitleg van de gids.
7,0
Fietsen door een stad is de manier om een stad te ontdekken. Je komt op plaatsen die je anders niet bezoekt. 3 uur is een mooie lengte qua tijd. Prima uitleg van de gids.
9,0
We hebben een hele leuke ochtend gehad. Veel afwisseling, veilig gefietst en naast de highlights ook bijzonderheden.
10,0
Leuke fietstocht met enthousiaste en kundige gids.
9,0
Velocipedi

Velocipedi

Na haar eerste bezoek aan Milaan werd Polina al snel verliefd op deze Italiaanse stad. Met haar gezin vestigde ze zich in de stad en besloot ze haar passie voor Milaan te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers. Velocipedi werd geboren! Met haar fietstours wil Polina de lokale kant van Milaan laten zien op een persoonlijke en ontspannen manier.

8,8
73 beoordelingen
2 activiteiten