Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Milaan fietstour

Fiets door het échte Milaan en ervaar deze heerlijke Italiaanse stad op een ontspannen en verrassend leuke manier. Je ontdekt unieke onontdekte plekjes waar je de standaard toeristen niet snel zal zien. Zo leer je Milaan kennen als een echte 'local'. De vriendelijke & ervaren lokale gids zit vol passie voor Milaan en neemt je mee op een geweldige ontdekkingstocht!

De highlights

  • Ontdek Milaan ontspannen met de fiets
  • De leukste kennismaking met deze Italiaanse stad
  • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
  • Maak kennis met unieke onontdekte plekjes van Milaan
  • Je krijgt de leukste tips voor de rest van je citytrip!
  • Proef de lokale sfeer en ervaar het échte Milaan

Dit ga je beleven

Milaan is een heerlijke stad om per fiets te verkennen. Met deze bijzondere fietstour vermijd je de meest drukke en toeristische plekken (zoals de Duomo) en ervaar je het échte Milaan! In 3 uur tijd ontdek je de meest bijzondere hidden treasures van Milaan.

De lokale gids, een echte Milaan expert vertelt je leuke verhalen en achtergrondinformatie bij de bezienswaardigheden die je bezoekt. Zo leer je de historie, cultuur en identiteit van Milaan op een toegankelijke manier goed kennen. Natuurlijk krijg je onderweg ook uitstekende tips van de gids voor leuke dingen om te doen en te bezoeken tijdens de rest van je verblijf in Milaan. Zo maak je op een ontspannen manier kennis met Milaan, perfect om te doen aan het begin van je citytrip!

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 68 beoordelingen

Leuke fietstocht door Milaan waarbij je veel minder toeristische plekken ontdekt. Goede gids en prima fietsafstand.
8,0
We hadden een leuke gids die enthousiast vertelde over de geschiedenis van Milaan. Prima verdeling mbt stilstaan en fietsen. Zoals afgesproken niet de standaard toeristische plekken.
9,0
Leuk, leerzaam en gezellig. Absoluut een aanrader, niet de standaard dingen maar net wat anders. Was zeker de moeite waard.
8,0
Het was écht geweldig. Wij hadden wel het geluk dat we op deze door-de-weekse dag in juni maar met z'n tweeën op kwamen dagen. Hierdoor had onze gids, een geweldig aardige vrouw/meisje, alle tijd voor ons. We mochten zelf aangeven wat we graag wilde zien, maar lieten het geheel aan haar over. We mochten kiezen of we met of zonder koffie-pauze wilde, echt alles vond ze goed. Ze heeft ook hele mooie foto's van ons gemaakt, want de door haar gekozen route was prachtig. Bovendien heeft ze prachtig verteld, maar dat komt misschien ook doordat ze historicus was. Milaan in ieder geval van een hele andere kant leren kennen. Zeker een aanrader!
9,0
Velocipedi

Velocipedi

Na haar eerste bezoek aan Milaan werd Polina al snel verliefd op deze Italiaanse stad. Met haar gezin vestigde ze zich in de stad en besloot ze haar passie voor Milaan te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers. Velocipedi werd geboren! Met haar fietstours wil Polina de lokale kant van Milaan laten zien op een persoonlijke en ontspannen manier.

8,8
68 beoordelingen
2 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Handige tips voor de rest van je citytrip

Praktische informatie

Ontdek Milaan fietstour location
Taal gids Engels
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Op het plein voor het grote rode (bakstenen) theatergebouw bij de uitgang van metro station Lanza (groene lijn)