Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Dagtrip Capri

Even weg van de drukte in Napels? Dan is het prachtige eiland Capri de ideale bestemming! Dit eiland, gelegen in de Baai van Napels, bestaat vooral uit bergachtig landschap met fraaie steile kliffen. Met deze dagtrip ga je Capri ontspannen verkennen vanuit een comfortabel busje!
Starttijd 08:30
Meeting point Je hotel/accommodatie in Napels
Duur 8 uur
Taal gids Engels

De highlights

 • Geniet van een heerlijke dag op het idyllische Capri
 • Je ziet prachtige landschappen, indrukwekkende uitzichtpunten en bijzondere bezienswaardigheden
 • Verken de pittoreske dorpen Capri en Anacapri
 • Bekijk de rotspunten van Faraglioni
 • Inclusief een lichte lunch die in het teken staat van de authentieke lokale keuken

Dit ga je beleven

Wil je meer zien van de omgeving tijdens je Napels? Dan mag het mooie eiland Capri eigenlijk niet ontbreken! Met deze dagtrip wordt je opgehaald bij je hotel in Napels, om vervolgens een heerlijke dag te besteden op het idyllische Capri!

Met de hydrofoil vertrek je naar de haven van Capri, een mooi boottochtje door de Baai van Napels. Eenmaal aangekomen op Capri wordt je in een comfortabel busje naar één van de twee dorpjes gereden, Anacapri. Dit is tevens het hoogste punt van het eiland, vanaf waar je indrukwekkende uitzichten hebt over het mooie landschap. De gids geeft je een leuke rondleiding door het charmante dorpje en vertelt meer over de historie en bezienswaardigheden.

Na de rondleiding bezoek je een lokaal restaurant voor een lichte lunch die volledig in het teken staat van de authentieke lokale keuken. Na de lunch bezoek je een fraai uitzichtpunt vanaf waar je de indrukwekkende rotspunten van Faraglioni ziet. Een ideaal moment voor het schieten van wat mooie foto's! Na een heerlijke dag op Capri wordt je weer teruggebracht naar je hotel in Napels. Vraag de deskundige begeleiding gerust nog wat tips voor leuke plekken om te eten in Napels!

Inclusief

 • Pick up & drop off vanaf je hotel/accomodatie in Napels
 • Deskundige begeleiding
 • Vervoer op Capri in een busje
 • Hydrofoil bootticket

Exclusief

 • Lunch (neem gerust zelf wat te eten en drinken mee of koop in Anacapri heerlijke lokale specialiteiten)
 • Bezoek aan de Blauwe Grot (Grotta Azzurra) kan op verzoek en kost € 25,00 p.p.
Worldtours

Worldtours

Worldtours richt zich op dagtrips en rondleidingen in de regio Campanië. Deze regio zit zo vol met leuke steden, bijzondere landschappen, pittoreske dorpjes en prachtige natuur dat je hier met gemak een week kunt vullen met leuke uitjes. De gidsen en tour begeleiders van Worldtours zorgen voor een bijzondere kennismaking met deze unieke regio.

7,3
14 beoordelingen
6 activiteiten