Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Halfdaagse trip naar het Paleis van Caserta

Bezoek het indrukwekkende Paleis van Caserta

Lokaal & uniek

Halfdaagse trip naar het Paleis van Caserta

Dit gigantische paleis is in de 18e eeuw gebouwd en is tot 1861 de thuishaven geweest van vele koningen van Napels en Sicilië. Van buiten is het een imponerend gebouw met een park van 120 hectare groot. Met deze halfdaagse trip bezoek je het paleis en het park!
Starttijd 09:00
Meeting point Je hotel/accommodatie in Napels (over de exacte locatie en ophaaltijd wordt na je boeking contact met je opgenomen)
Duur 4 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Bezoek het imposante Paleis van Caserta!
  • Pick up en drop off vanuit Napels
  • Verken dit bijzondere paleis dat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst staat
  • Bekijk de prachtige kamers in barokstijl, rococo en neoclassicisme
  • Wandel door de prachtige tuinen, geïnspireerd op de tuinen van Versailles

Dit ga je beleven

Het Paleis van Caserta staat bekend als een van de grootste gebouwen dat in de 18e eeuw in Europa is gebouwd. Het is dan ook geen verrassing dat het op de Werelderfgoedlijst van UNESCO is geplaatst. Het paleis heeft naast het huisvesten van vele koningen ook dienst gedaan als decor voor films als Star Wars, Mission Impossible, Angels & Demons en Casino Royale. Met deze halfdaagse trip vanuit Napels krijg je alle tijd om het paleis te verkennen!

Aan het begin van de dag wordt je opgehaald bij je hotel/accommodatie in Napels. Het paleis ligt op zo'n 36 kilometer van Napels, waardoor je na een kort ritje aankomt bij het paleis. Je hebt alle tijd om het paleis van binnen en buiten te gaan verkennen, wat je ook nodig hebt want het hele complex is echt enorm!

Inclusief

  • Pick up en drop off vanuit Napels
  • Privé vervoer incl. chauffeur

Exclusief

  • Entreetickets voor het Paleis van Caserta
  • Lunch
Worldtours

Worldtours

Worldtours richt zich op dagtrips en rondleidingen in de regio Campanië. Deze regio zit zo vol met leuke steden, bijzondere landschappen, pittoreske dorpjes en prachtige natuur dat je hier met gemak een week kunt vullen met leuke uitjes. De gidsen en tour begeleiders van Worldtours zorgen voor een bijzondere kennismaking met deze unieke regio.

7,2
15 beoordelingen
6 activiteiten