Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Napels fietstour

Deze fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Napels! Met een vriendelijke, deskundige Nederlandse gids fiets je langs het beste dat Napels te bieden heeft. Je ontdekt bijzondere bezienswaardigheden, unieke plekjes en leuke straatjes. Zo leer je Napels meteen goed kennen!

De highlights

 • Ontdek de top bezienswaardigheden van Napels!
 • Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids
 • Bekijk o.a. het Koninklijk Paleis en de Piazza Plebiscito
 • Fiets over de promenade van Napels met uitzicht over de baai
 • Het ideale begin van je stedentrip Napels!
 • Geniet van een prachtig uitzicht op Napels en de Vesuvius

Dit ga je beleven

Je start de fietstour op het prachtige Piazza del Plebiscito, waar je het onder andere het Koninklijk Paleis en de San Francesco di Paola kerk ziet. Dit plein is mooi gelegen in het hart van Napels en het ideale startpunt van je fietstour. Vervolgens fiets je over de promenade van Napels en geniet je van het prachtige uitzicht over de baai van Napels. Ook bezoek je de heuvel van Posillipo, waar je een indrukwekkend uitzicht hebt over de Golf van Napels met haar beroemde eilanden en natuurlijk de Vesuvius vulkaan!

De ervaren gids weet moeiteloos de beste fietspaden te vinden, zodat je ontspannen kunt genieten van de prachtige gebouwen, bezienswaardigheden en wijken van de stad. Bij iedere stop weet de Nederlandstalige gids je leuke achtergronden en boeiende verhalen te vertellen. Naast dat je een goed beeld krijgt van de wijken en straatjes van Napels leer je hierdoor de historie en cultuur van de stad op een unieke manier beter kennen. Inclusief bij deze fietstour is een lokale Napolitaanse lekkernij!

Het beste van Napels fietstour
Het beste van Napels fietstour
Het beste van Napels fietstour
Het beste van Napels fietstour

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 66 beoordelingen

Leuke fietstocht, prima uitleg en begeleiding van Iris. Echt een aanrader om Napels op een andere manier te ontdekken!
8,0
Fantastische tour in Napels met vlotte uitleg. De gids kon uitstekend vertellen en ging graag in op alle vragen die we hadden. Hij heeft ook goede tips gegeven ivm wat er zeker de moeite was om te bezoeken en een paar suggesties om de beste pizza te vinden in Napels.
10,0
Met gids Freddy hebben we een geweldige fietstocht gehad door Napels. Freddy wist erg veel te vertellen over Napels, waar je zeker moest gaan eten maar ook over de geschiedenis van Napels. We kunnen deze fietstocht iedereen aanbevelen. Daarnaast hadden we een leuke groep.
10,0
Ik geloof niet in een absolute 10, maar eigenlijk mag die wel gegeven worden. De service: we kregen een privétour en we konden mede daardoor dichterbij onze accomodatie opstappen. De informatie: Salvatore weet veel en vertelt met passie over zijn Napels! Bovendien begeleidt hij je op een veilige manier door deze indrukwekkende, maar chaotische stad. En de fietsen waren prima, zeker ook de ebike, wat voor mij een uitkomst was! Een mooiere start van ons verblijf in Napels kan ik me niet bedenken; veel tips opgevolgd ook!
10,0
Ride a Bike Naples

Ride a Bike Naples

Salvatore en Massimo hebben een grote liefde voor Napels en Italië. In 2016 besloten ze dit te gaan combineren met hun passie voor fietsen. Ze richtten Ride a Bike Naples op en ontwikkelde een aantal fietstours in en rondom Napels. Ride a Bike Naples staat voor deskundigheid, kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

8,9
67 beoordelingen
2 activiteiten

Inclusief

 • Gebruik van uitstekende fietsen
 • Deskundige Nederlandstalige (of Engelstalige) gids
 • Water
 • Een Napolitaanse lekkernij
 • Leuke achtergrondinformatie en feitjes over Napels en de bezienswaardigheden die je bezoekt
 • Handige insider tips voor de rest van je citytrip

Praktische informatie

Het beste van Napels fietstour location
Taal gids Nederlands of Engels
Duur 4 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point via Partenope 37 bij Fox Rent (naast het Royal Continental Hotel)