Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Het beste van Napels fietstour

Deze fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Napels! Met een vriendelijke, deskundige Nederlandse gids fiets je langs het beste dat Napels te bieden heeft. Je ontdekt bijzondere bezienswaardigheden, unieke plekjes en leuke straatjes. Zo leer je Napels meteen goed kennen!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point via Partenope 37 bij Fox Rent (naast het Royal Continental Hotel)
Duur 4 uur
Taal gids Nederlands of Engels

De highlights

 • Ontdek de top bezienswaardigheden van Napels!
 • Onder begeleiding van een deskundige Nederlandstalige gids
 • Bekijk o.a. het Koninklijk Paleis en de Piazza Plebiscito
 • Fiets over de promenade van Napels met uitzicht over de baai
 • Het ideale begin van je stedentrip Napels!
 • Geniet van een prachtig uitzicht op Napels en de Vesuvius

Dit ga je beleven

Je start de fietstour op het prachtige Piazza del Plebiscito, waar je het onder andere het Koninklijk Paleis en de San Francesco di Paola kerk ziet. Dit plein is mooi gelegen in het hart van Napels en het ideale startpunt van je fietstour. Vervolgens fiets je over de promenade van Napels en geniet je van het prachtige uitzicht over de baai van Napels. Ook bezoek je de heuvel van Posillipo, waar je een indrukwekkend uitzicht hebt over de Golf van Napels met haar beroemde eilanden en natuurlijk de Vesuvius vulkaan!

De ervaren gids weet moeiteloos de beste fietspaden te vinden, zodat je ontspannen kunt genieten van de prachtige gebouwen, bezienswaardigheden en wijken van de stad. Bij iedere stop weet de Nederlandstalige gids je leuke achtergronden en boeiende verhalen te vertellen. Naast dat je een goed beeld krijgt van de wijken en straatjes van Napels leer je hierdoor de historie en cultuur van de stad op een unieke manier beter kennen. Inclusief bij deze fietstour is een lokale Napolitaanse lekkernij!

Inclusief

 • Gebruik van uitstekende fietsen
 • Deskundige Nederlandstalige (of Engelstalige) gids
 • Water
 • Een Napolitaanse lekkernij
 • Leuke achtergrondinformatie en feitjes over Napels en de bezienswaardigheden die je bezoekt
 • Handige insider tips voor de rest van je citytrip
Het beste van Napels fietstour
Het beste van Napels fietstour
Het beste van Napels fietstour
Het beste van Napels fietstour

Beoordelingen

8,9
Erg goed

Op basis van 76 beoordelingen

Zeer enthousiaste Nederlandstalige gids. Heeft ons meegenomen op een hele leuke fietstour langsheen de voornaamste bezienswaardigheden. Enige klein minpuntje: fietsen doorheen de drukke wandelstraten was niet echt evident en maakte het fietsen soms wat moeilijk
9,0
Dwars door kleine straatjes en het verkeer, een erg leuke manier om het echte Napels te leren kennen. Prima fietsen en een leuke, enthousiaste gids met veel informatie over de bezienswaardigheden onderweg
9,0
Hele leuke fietstocht gehad met Nederlandse gids Joël. Afgeweken van normale route en meer gefietst in Napels Quartieri Spagnolie. Onderweg verrast door eigenaar van Trattoria Nennella, wat ook een heel goed restaurantje moet zijn, met wijn en croquetjes. Ook lekker: de stop voor het typisch Napelse lekkernij Sfogliatella. Met een glaasje Caffè di Nonna (koud zoet romig koffie drankje) super lekker. Prachtig uitzicht, leuke straatjes en veel interessante informatie om Napels zelf verder te ontdekken. Dus als je meerdere dagen in Napels bent, eerst even fietsen en met Joël of Iris op pad!
10,0
Super gezellige dag gehad met onze reisgids Freddy. Wij waren die dag de enige, dus privétour Topdag
10,0
Ride a Bike Naples

Ride a Bike Naples

Salvatore en Massimo hebben een grote liefde voor Napels en Italië. In 2016 besloten ze dit te gaan combineren met hun passie voor fietsen. Ze richtten Ride a Bike Naples op en ontwikkelde een aantal fietstours in en rondom Napels. Ride a Bike Naples staat voor deskundigheid, kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

8,9
77 beoordelingen
2 activiteiten