Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Napels Privé rondleiding

Zie het beste van Napels met een Nederlandse gids!

Hoogtepunten

Napels Privé rondleiding

Het historische Napels (wist je dat de stad ouder is dan Rome?) staat vol met unieke en indrukwekkende bezienswaardigheden en monumenten. Om op een leuke manier kennis te maken met de stad is een rondleiding met een deskundige Nederlandstalige privé gids daarom ideaal!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Je hotel/accommodatie in Napels
Duur 2 uur
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Verken de hoogtepunten van Napels!
  • Onder begeleiding van een Nederlandstalige privé gids
  • Wandel door de nauwe straatjes van het historische centrum
  • Bekijk highlights als Gesu’ Nuovo en San Gregorio Armeno
  • Gaan er kinderen mee? De tour wordt hier natuurlijk op aangepast!

Dit ga je beleven

Het historische centrum van Napels is het grootste historische centrum dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Met meer dan 500 kerken en verschillende ondergrondse tunnels ademt de stad de oude Romeinse sfeer. Een betere plek om deze privé stadswandeling te beginnen is er dan ook niet! Met deze tour beleef je een echte ontdekkingstocht door de smalle straatjes van Spaccanapoli, langs de oude kerken en kloosterhoven.

De ervaren Nederlandse gids zal je onderweg natuurlijk meer vertellen over de geschiedenis, cultuur en bijzondere plekken van Napels. Omdat deze stadswandeling altijd gegarandeerd alleen met je eigen groepje, gezin of reisgezelschap past de ervaren Nederlandstalige gids de tour eenvoudig aan op jullie wensen. Ook krijg je handige tips voor leuke restaurants, winkels, cafés en barretjes, zodat de rest van je stedentrip alleen maar leuker wordt!

Inclusief

  • 2 uur durende wandeltour
  • Ervaren lokale Nederlandstalige gids

Beoordelingen

8,8
Erg goed

Op basis van 9 beoordelingen

Zeer goede gids. Hij neemt je mee in het verhaal van Napels.
9,0
Effy is zeer deskundig en heeft ons alle hoogtepunten van Napels laten zien
10,0
Onze gids was Eveline volume, Effy, ze heeft super met ons meegedacht en we zijn uiteindelijk naar Pompei gegaan en dat was zonder Effy toch veel minder interessant geweest. Groet Ben
8,0
De gids was erg enthousiast en wist veel te vertellen. We kregen ook nog extra tips voor restaurantjes, leuke locaties etc. Het was zeer de moeite waard en aanbevelenswaardig voor anderen.
9,0
Erkend Gids Regio Campanien

Erkend Gids Regio Campanien

Al jaren begeleidt Effy groepen en toeristen door de prachtige regio Campanië. Nadat ze zelf verliefd was geworden op deze regio besloot ze om als erkend gids haar passie te delen met anderen. Samen met een team van deskundige gidsen organiseert ze wandeltours en rondleidingen in Napels, Pompeï en Herculaneum.

9,2
22 beoordelingen
3 activiteiten