Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Napels

Fietstours in Napels

Napels is een sfeervolle stad met een authentieke sfeer, gezellige smalle straatjes en meer dan genoeg bijzondere bezienswaardigheden. Het hoogtepunt van je bezoek aan Napels ervaar je zonder twijfel met één van deze leuke fietstours! Samen met de lokale insider gids zie je alle highlights en proef je de lokale sfeer optimaal. Boek vandaag nog één van deze fietstours!


De ideale kennismaking

Het beste van Napels fietstour

Deze uitstekende fietstour is ideaal om te doen op één van de eerste dagen van je bezoek aan Napels. Onder begeleiding van een uitstekende Nederlandse gids maak je kennis met alle hoogtepunten van Napels! Proef de lokale sfeer, zie het beste van Napels en ervaar de stad optimaal!

Bekijk & boek

Een heerlijk dagje fietsen

Landelijk Benevento fietstour

Even weg van de drukte van de stad? Dan is dit de ideale invulling van je dag! Samen met de gids fiets je door de pittoreske & landelijke omgeving rond het oude dorp Benevento. Geniet van het rustieke landschap en de indrukwekkende uitzichten.

Bekijk & boek

Een unieke fietstocht

Romeinen en Vulkanen fietstour

Geniet van een heerlijke dag buiten Napels met deze fietstour van zo'n 30 à 35 km. Onder begeleiding van een vriendelijke en ervaren gids bezoek je historische Romeinse overblijfselen, fiets je langs prachtige meren en zie je indrukwekkende vulkanische landschappen!

Bekijk & boek