Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Napels

Leuke dingen om te doen in Napels

Kies dé highlight van je stedentrip Napels met onze selectie van de leukste tours & activiteiten in Napels! Zie het beste van Napels met een fietstour of ontdek de unieke bezienswaardigheden met een Nederlandse gids. Kies je tour en ontdek Napels met een Nederlandse gids!


De ideale kennismaking

Het beste van Napels fietstour

Deze fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Napels! Met een leuke Nederlandstalige gids fiets je langs het beste dat Napels te bieden heeft. Je ontdekt bijzondere bezienswaardigheden, unieke plekjes en leuke wijken. Zo leer je Napels meteen goed kennen!

Bekijk & boek

Ontdek Napels

Napels Privé stadswandeling

Het historische Napels (wist je dat de stad ouder is dan Rome?) staat vol met unieke en indrukwekkende bezienswaardigheden en monumenten. Om op een leuke manier kennis te maken met de stad is een rondleiding met een deskundige Nederlandstalige privé gids daarom ideaal!

Bekijk & boek

Proef de lokale sfeer

Ontdek Lokaal Napels

Ervaar de verborgen schoonheid van Napels met deze bijzondere rondleiding met een échte Nederlandstalige local. Je ontdekt de contrasten van deze interessante Italiaanse stad en leert Napels beter begrijpen. Deze wandeltour wijkt af van de populaire paden en laat je het ware gezicht van Napels zien.

Bekijk & boek

Indrukwekkende omgeving

Dagtrip Amalfikust

De Amalfikust wordt beschouwd als een van de mooiste kusten ter wereld. Met deze heerlijke Engelstalige dagtrip ontdek je de prachtige natuur, culturele bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes langs deze bijzondere kust!

Bekijk & boek

Duik de historie in

Pompeï Privé wandeltour

Met deze privé wandeltour neemt een ervaren Nederlandstalige gids je mee door het indrukwekkende Pompeï! In 2 uur tijd krijg je een compleet beeld van deze historische Romeinse stad.

Bekijk & boek

Ervaar Napels

Rondleiding Napels & Ondergrondse Ruïnes

Ervaar het complete verhaal van Napels met deze wandeltour! Onder begeleiding van een deskundige Engelstalige gids maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden, de typische straatjes van Napels en bezoek je de ondergrondse Ruïnes!

Bekijk & boek

Natuur en historie

Dagtrip Pompeï & Vesuvius

Tijdens je bezoek aan Napels kun je niet om de Vesuvius vulkaan heen, want deze actieve vulkaan zie je vaak in de verte liggen. Met deze Engelstalige dagtrip bezoek je het Nationale Park, de krater van de vulkaan en het historische Pompeï!

Bekijk & boek

Romeinse ruïnes

Herculaneum Rondleiding

Ervaar de historie en kom meer te weten over de levensstijl van de oude Romeinen! Met deze leuke rondleiding ga je onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids het goed bewaard gebleven Herculaneum ontdekken!

Bekijk & boek