Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Napels

Leuke dingen om te doen in Napels

Kies hét hoogtepunt van je bezoek aan Napels uit onze zorgvuldig gekozen selectie van alleen de beste tours & gidsen in Napels. Met deze activiteiten ontdek je Napels op een verrassende manier met een lokale (Nederlandstalige) gids. Zie de highlights, ontdek de verborgen geheimen en geniet volop van de stad.


De ideale kennismaking

Het beste van Napels fietstour

Deze fietstour is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Napels! Met een leuke Nederlandstalige gids fiets je langs het beste dat Napels te bieden heeft. Je ontdekt bijzondere bezienswaardigheden, unieke plekjes en leuke wijken. Zo leer je Napels meteen goed kennen!

Bekijk & boek

De mooiste plekjes

Instawalk Napoli

Tijdens de Instawalk ga je op een korte ontdekkingsreis door Napels. Wandel door de gezellige straatjes en kom veel te weten over Napels. Samen met de deskundige Nederlandse local verken je onder andere de levendige winkelstraat Via Toledo. De gids laat je de leukste plekjes zien en vertelt je hoe en waar je de mooiste foto’s maakt. Je hoeft geen fotograaf te zijn, de gids geeft je handige en eenvoudige tips!

Bekijk & boek

Duik de historie in

Pompeï Privé Rondleiding

Met deze privé wandeltour neemt een ervaren Nederlandstalige gids je mee door het indrukwekkende Pompeï! In 2 uur tijd krijg je een compleet beeld van deze historische Romeinse stad.

Bekijk & boek

Op maat

Privé Rondleiding door Napels

Het historische Napels (wist je dat de stad ouder is dan Rome?) staat vol met unieke en indrukwekkende bezienswaardigheden en monumenten. Om op een leuke manier kennis te maken met de stad is een rondleiding met een deskundige Nederlandstalige privé gids daarom ideaal!

Bekijk & boek

Het échte Napels

Rondleiding door de volkswijk Sanità

Naast het historische centrum vind je in Napels nog veel meer leuke wijken. Rione Sanità is een typische volkswijk en een van de oudste wijken van de stad. Hier tref je amper toeristen aan en ontdek je het echte leven in Napels. Met deze leuke rondleiding wandel je samen met een lokale Nederlandse gids door de wijk, inclusief een Napolitaanse snack!

Bekijk & boek

Natuur en historie

Dagtrip Pompeï & Vesuvius

Tijdens je bezoek aan Napels kun je niet om de Vesuvius vulkaan heen, want deze actieve vulkaan zie je vaak in de verte liggen. Met deze Engelstalige dagtrip bezoek je het Nationale Park, de krater van de vulkaan en het historische Pompeï!

Bekijk & boek

Romeinse ruïnes

Herculaneum Rondleiding

Ervaar de historie en kom meer te weten over de levensstijl van de oude Romeinen! Met deze leuke rondleiding ga je onder begeleiding van een ervaren Nederlandse gids het goed bewaard gebleven Herculaneum ontdekken!

Bekijk & boek

Proef de lokale sfeer

Ontdek Lokaal Napels

Ervaar de verborgen schoonheid van Napels met deze bijzondere rondleiding met een échte Nederlandstalige local. Je ontdekt de contrasten van deze interessante Italiaanse stad en leert Napels beter begrijpen. Deze wandeltour wijkt af van de populaire paden en laat je het ware gezicht van Napels zien.

Bekijk & boek

Indrukwekkende omgeving

Dagtrip Amalfikust

De Amalfikust wordt beschouwd als een van de mooiste kusten ter wereld. Met deze heerlijke Engelstalige dagtrip ontdek je de prachtige natuur, culturele bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes langs deze bijzondere kust!

Bekijk & boek