Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Complete Rondleiding door Historisch Rome

Verken Rome, het Colosseum en Forum Romanum!

Hoogtepunten

Complete Rondleiding door Historisch Rome

De ideale kennismaking met Rome! Met deze wandeltour neemt een enthousiaste gids je mee langs de highlights van de stad. Je wandelt door het historische centrum, bezoekt het Colosseum en natuurlijk Forum Romanum!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Voor het Tourist Center aan de Via dei Fori Imperiali
Duur 4 uur
Taal gids Engels

De highlights

 • Bezoek de hoogtepunten van Rome!
 • Onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren gids
 • Rondleiding door het historische centrum van de stad
 • Bekijk bezienswaardigheden zoals het Pantheon en Piazza Navona
 • Inclusief 'Skip the line' entree en rondleiding door het Colosseum
 • Verken Forum Romanum, machtscentrum van het oude Romeinse Rijk
 • Een ideale kennismaking met Rome!

Dit ga je beleven

Je stedentrip Rome meteen goed beginnen? Met deze leuke rondleiding maak je kennis met de highlights van de stad! De enthousiaste gids neemt je mee Rome in en zal je meer laten zien van de historie, cultuur en het hedendaagse leven in deze Romeinse stad.

Je krijgt een rondleiding door het historische centrum, waar je sfeervolle pleinen, prachtige fonteinen, beelden en bezienswaardigheden zoals het Pantheon zal zien. Ook bezoek je het Colosseum, waar je dankzij de 'Skip the line' tickets zo naar binnen loopt! De gids geeft een mooie rondleiding door dit indrukwekkende amfitheater. Het machtscentrum van het Romeinse Rijk, Forum Romanum, is ook een must-see tijdens je bezoek aan Rome en ontbreekt dan ook niet tijdens deze wandeltour. Zo maak je in 4 uur tijd op een leuke manier kennis met de hoogtepunten van Rome en krijg je volop achtergronden en tips mee van de gids!

Handig om te weten:

 • - Backpacks, rugzakken, bagage en grote tassen mogen niet mee naar binnen in het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn.

Inclusief

 • Skip the line entreetickets voor het Colosseum
 • Professionele gids

Exclusief

 • Fooi voor de gids

Beoordelingen

8,3
Erg goed

Op basis van 10 beoordelingen

Prettige kleine groep. Sandra is een enthousiaste vertelster.
8,0
De gids sprak gebrekkig Engels en ze was niet erg enthousiast. Ze was ook slecht voorbereid. Ze had niet voldoende materialen meegenomen om aan ons te laten zien. Halverwege de rondleiding haakten al verschillende mensen af.
6,0
Onze gids Martina deed dit met veel overgave. Hield rekening met de hitte ( 37°). Proficiat!
9,0
Hele leuke en interessante rondleiding. Chiara wist waarover ze sprak en deed dit bovendien met veel humor, wat door iedereen gesmaakt werd! Dikke merci ook voor de extra info en tips! Een echte aanrader! Ze was ook goed verstaanbaar via de oortjes. Kleine tip: extra kaartjes voor Chiara laten drukken ;)
9,0
When In Rome Tours

When In Rome Tours

Sinds 2005 organiseert When in Rome Tours rondleidingen in Rome en het Vaticaan. Met een groot team van deskundige, gecertificeerde gidsen verwelkomen ze je vol enthousiasme, passie en kennis in Rome en het Vaticaan. Met een ruime keuze uit verschillende thematische rondleiding weet je zeker dat je alle bijzonderheden van Rome gaat ervaren.

8,2
96 beoordelingen
8 activiteiten