Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

De uitzichtpunten van Rome e-bike fietstour

De ideale manier om de hoogtepunten van Rome te verkennen, inclusief spectaculaire uitzichten. Fiets met de Nederlandse gids langs monumenten als het Colosseum en de Sint Pieter.

De highlights

  • Fiets langs de hoogtepunten van Rome
  • Met Nederlandstalige gids en e-bikes!
  • Zie de meest spectaculaire uitzichten van de stad!
  • Bekijk het Colosseum en de Sint Pieter vanuit de beste posities
  • De mooiste plekjes voor het schieten van panoramische foto's
  • Leer Rome op haar best kennen

Dit ga je beleven

In Rome kun je de meest indrukwekkende uitzichtpunten vinden op de heuvels Aventijn, Janiculus en Capitolijn. Vanaf deze punten krijg je een fantastisch beeld van de stad en beleef je de bijna 3000 jaar ontwikkeling van Rome optimaal. De Nederlandse gids neemt je mee langs een zorgvuldig uitgestippelde route voor de beste beelden van de stad. Ideaal voor het schieten van mooie foto's van Rome.

Je bekijkt een aantal bezienswaardigheden vanuit een steeds wisselende positie. Zo zie je het Colosseum, de Via dei Fori en de Sint Pieter op hun best. Maar je fietst ook langs spots als de Thermen van Trajanus, Trastevere, Engelenbrug en het Pantheon. Op de heivel Capitolijn heb je bovendien een mooi uitzicht op het Forum Romanum. Naast deze klassieke bezienswaardigheden geeft de Nederlandstalige gids je graag de beste insider tips voor de rest van je verblijf in Rome. Bekijk Rome op haar best en fiets mee met deze Panoramische fietstour!

Beoordelingen

9,1
Geweldig

Op basis van 15 beoordelingen

We hadden geluk dat we een privé tour hadden. Cat wist ons leuke en interessante dingen te vertellen. Fijn dat er veel momenten waren om even foto's te maken, ergens in te gaan of zelfs wat te drinken. De eBike was ook echt nodig voor alle heuvels.
10,0
Het was een prachtige tour met een geweldige gids.
9,0
was super goed georganiseerd,we waren maar met 2 wat het uniek maakte
10,0
Een dikke 9. Bij aankomst vriendelijk ontvangen. Heel fijn was dat er direct een Nederlandse gids was die duidelijke info kon geven. Het is vooral aan de plezierige begeleiding en kennis van gids Ymke te danken dat wij heel erg van de toer hebben genoten en de ontwikkeling van Rome , door de eeuwen heen, een beetje beter gingen begrijpen. Ze wist er veel van en kon het leuk vertellen. Kortom, het was een boeiende trip, die wij tijdens ons eerste verblijf in Rome niet hadden willen missen.
10,0
TopBike Rental & Tours

TopBike Rental & Tours

In 2007 besloot Ciro zijn passie voor fietsen en Rome te combineren en richtte hij TopBike Rental & Tours op. Inmiddels is TopBike één van de hoogst gewaardeerde tourbedrijven in Rome en verzorgt een groot team van professionele gidsen dagelijks uitstekende fietstours in diverse talen. Zo ervaar je Rome op een persoonlijke, unieke en bijzonder leuke manier.

9,2
270 beoordelingen
7 activiteiten

Inclusief

  • Uitstekende fietsen (e-bikes)
  • Deskundige lokale Nederlandse gids
  • Kinderen tot (en met) 8 jaar gaan mee op de kinderextensie, welke is gekoppeld aan de fiets van een volwassene
  • Kinderen tot (en met) 5 jaar kunnen gratis mee op een kinderzitje

Praktische informatie

De uitzichtpunten van Rome e-bike fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 4 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via Labicana 49 (kantoor TopBike), Rome