Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Geheimen & Uitzichtpunten van Rome fietstour

Verborgen straatjes en spectaculaire uitzichten op Rome

Hoogtepunten

Geheimen & Uitzichtpunten van Rome fietstour

Ontdek verborgen straatjes, verstopte plekjes en de fraaiste uitzichtpunten van Rome. De Nederlandse gids neemt je mee op een fietstocht langs de mooiste plekken van Rome. Je ziet de lokale kant van Rome waar de standaard toerist niet snel komt. Tijdens deze fietstour stop je ook bij een aantal bijzondere uitzichtpunten, vanaf waar je Rome vanuit een geweldig perspectief zal zien.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via Labicana 49 (kantoor TopBike), Rome
Duur 4 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands

De highlights

  • Fiets langs de hoogtepunten van Rome
  • Met Nederlandstalige gids
  • Zie de meest spectaculaire uitzichten van de stad!
  • Bekijk het Colosseum en de Sint Pieter vanuit de beste posities
  • De mooiste plekjes voor het schieten van panoramische foto's
  • Leer Rome op haar best kennen

Dit ga je beleven

In Rome kun je de meest indrukwekkende uitzichtpunten vinden op de heuvels Aventijn, Janiculus en Capitolijn. Vanaf deze punten krijg je een fantastisch beeld van de stad en beleef je de bijna 3000 jaar ontwikkeling van Rome optimaal. De Nederlandse gids neemt je mee langs een zorgvuldig uitgestippelde route voor de beste beelden van de stad. Ideaal voor het schieten van mooie foto's van Rome.

Je bekijkt een aantal bezienswaardigheden in Rome vanuit verschillende perspectieven. Zo zie je het Colosseum, de Via dei Fori en de Sint Pieter op hun best. Maar je fietst ook langs spots als de Thermen van Trajanus, Trastevere, Engelenbrug en het Pantheon. Op de heivel Capitolijn heb je bovendien een mooi uitzicht op het Forum Romanum. Naast deze klassieke bezienswaardigheden geeft de Nederlandstalige gids je graag de beste insider tips voor de rest van je verblijf in Rome. Bekijk Rome op haar best en fiets mee met deze Panoramische fietstour!

Inclusief

  • Uitstekende fietsen
  • Deskundige lokale Nederlandse gids
  • Kinderen tot (en met) 8 jaar gaan mee op de kinderextensie, welke is gekoppeld aan de fiets van een volwassene
  • Kinderen tot (en met) 5 jaar kunnen gratis mee op een kinderzitje

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 20 beoordelingen

Leuke fiets tour met mooie uitzichtpunten en leuke begeleiding door de gids Rick.
9,0
Ik mag gerust zeggen dat door Cath de Klerk onze tour een dikke tien heeft behaald. Wat een uitleg en gedrevenheid en passie voor haar werk. Wij hebben zoveel mogen zien en goede duidelijke informatie van haar mogen ontvangen.
10,0
Wij hebben al veel citytrips gedaan maar dit was veruit de leukste activiteit ooit! Heel goede ontvangst, kwaliteits-E-bikes, prachtige, verrassende, veilige tocht! De fantastische gids (Jesse, die Rome duidelijk in zijn hart draagt) leerde ons zoveel leuke plekjes kennen en bracht ons constant interessante weetjes en geschiedenis bij. Wij waren voorheen al twee maal in Rome maar leerden op deze manier pas echt de stad kennen. Dit kunnen wij aan iedereen aanraden !
10,0
Super leuke manier om veel dingen te zien. Heel relaxed op de ebike. Hele leuke gids met veel kennis.
8,0
TopBike Rental & Tours

TopBike Rental & Tours

In 2007 besloot Ciro zijn passie voor fietsen en Rome te combineren en richtte hij TopBike Rental & Tours op. Inmiddels is TopBike één van de hoogst gewaardeerde tourbedrijven in Rome en verzorgt een groot team van professionele gidsen dagelijks uitstekende fietstours in diverse talen. Zo ervaar je Rome op een persoonlijke, unieke en bijzonder leuke manier.

9,2
305 beoordelingen
6 activiteiten