Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rome Bike & Food fietstour

De ideale combinatie: fietsen en food in Rome!

Hapjes & drankjes

Rome Bike & Food fietstour

Met deze leuke fietstour ga je met comfortabele cruiser bikes fietsen langs de hoogtepunten van Rome! De gids laat je niet alleen de beste bezienswaardigheden van Rome zien, maar neemt je ook mee langs enkele food hotspots voor een lekkere culinaire kennismaking met Rome!
Starttijd 10:00
Meeting point Via di Santa Eufemia 15, Rome (Kantoor Italy Segway Tours)
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek de highlights en lekkerste food spots van Rome!
  • Ontdek o.a. het Colosseum, Piazza di Spagna, het Pantheon en de Trevi Fontein
  • Onder begeleiding van een deskundige gids
  • Een unieke fietstour met speciale cruiser bikes!
  • Ontbijt op z'n Italiaans, proef authentieke Romeinse pizza en heerlijk ijs!
  • Leer Rome op een unieke manier kennen!

Dit ga je beleven

Verken Rome op een wel heel speciale manier met deze cruiser bike fietstour, waarbij je niet alleen de highlights van de stad ziet, maar ook een aantal heerlijke Italiaanse klassiekers gaat proeven! De professionele gids introduceert je op een leuke manier op Rome, zodat je je na deze tour direct een echte Milanese local voelt!

Natuurlijk fiets je langs bezienswaardigheden zoals het Colosseum, Piazza di Spagna, Piazza Navona, de Trevi Fontein en Campo dei Fiori. Bij deze plekken heb je genoeg tijd voor het maken van een paar mooie foto's, terwijl de gids je meer vertelt over wat deze plekken zo bijzonder maakt.

Maar deze fietstour staat niet alleen in het teken van de bezienswaardigheden van Rome, ook de culinaire kant speelt een belangrijke rol! Zo ga je een klassiek Italiaans ontbijt proeven, met een goede Italiaanse espresso en natuurlijk een bijpassend Romeins croissantje. Ook stop je onderweg bij een beroemde "forno" (bakkerij) waar je een lekkere Romeinse pizza proeft. Je sluit de fietstour af met een overheerlijk Italiaans ijsje.

Let op: Bij kinderen onder de 10 jaar is een zeer goed fietsniveau vereist. Er zijn geen kinderzitjes mogelijk op de cruiser bikes, dus kinderen fietsen altijd zelf op de fiets.

Inclusief

  • Huur van de cruiser bikes
  • Professionele gids
  • 3 proeverijen (koffie/fris met croissant, pizza en ijs)
Italy by Cruiser Bike

Italy by Cruiser Bike

In 2005 besloten Claudio en Christianne hun liefde voor Florence te gaan delen met zoveel mogelijk bezoekers van de stad. Ze ontwikkelden verschillende tours in Florence en breidden al snel uit naar Rome en Milaan. Inmiddels verzorgen ze met een team van deskundige gidsen dagelijks leuke Segway Tours, heerlijke Food Tours, unieke rondleidingen en Cruiser Bike Tours.

8,8
12 beoordelingen
4 activiteiten