Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rome Centrum e-bike fietstour

Het historische centrum van Rome staat bomvol wereldberoemde bezienswaardigheden. Met deze fietstour maak je kennis met de belangrijkste trekpleisters, buurten en verborgen spots.

De highlights

 • Verken de 'must see' spots van Rome!
 • Met Nederlandstalige gids
 • Bekijk trekpleisters zoals de Trevifontein en de Spaanse trappen
 • Fiets door authentieke Romeinse volksbuurten en straatjes
 • De ideale kennismaking met het bijzondere Rome
 • Krijg de beste insider tips van de gids (een echte local!)

Dit ga je beleven

Al fietsend door het hart van de stad kom er al snel achter dat je er werkelijk alles kunt vinden. Van monumenten uit de Klassieke Oudheid tot chique winkelstraten, van Renaissancepaleizen tot barokke pleinen en van kerken vol kunstschatten tot de mooiste fonteinen. Met deze tour zie je het allemaal en verdiep je je makkelijk in deze bijzondere plekken dankzij de achtergronden en anekdotes van de Nederlandse gids. Een unieke fietstour door het historische hart van Rome!

Naast een aantal bijzondere verborgen spots bekijk je natuurlijk hotspots als Piazza Venezia, de Trevifontein, de Spaanse Trappen, het Pantheon en Trastevere. Je gaat al snel op in de bijzondere sfeer en geschiedenis die deze stad zo uniek maken. Deze fietstour is daarom de ideale kennismaking met Rome en de perfecte start van je stedentrip Rome!

Beoordelingen

9,2
Geweldig

Op basis van 129 beoordelingen

Leuke route, spontane en vriendelijke gids. Makkelijke en snelle manier om je weg te vinden in Rome.
9,0
Heerlijk genoten van de fietstocht in Rome met Rick. Ik raad dit zeker iedereen aan. En omdat het zo goed bevallen was hebben we nog een extra dag een E-Bike gehuurd en de tips van Rick hierbij bezocht. We hebben bewust gekozen om dit in de eerste dagen van ons bezoek aan Rome te doen zodat we daarna andere mooie bezienswaardigheden konden gaan bezoeken.
10,0
Met onze brabantse gids Jos hebben wij een geweldige fietstour gehad. Ik raad dit ook iedereen aan om dit de eerste dag te doen. De e-bikes waren perfect en technisch helemaal in orde, inclusief fietstasje waar al een flesje water in zat, perfect! Jos weet alles te vertellen over de verschillende plekken die je zal aan doen, heel informatief en uiterst interessant! Nogmaals Jos bedankt voor de fijne herinnering en nog veel plezier met de fietstochten! Houdoe war
10,0
Op een gemakkelijk manier kom je snel op veel mooie plaatsen. Je gaat langs smalle steegjes en pleintjes waar je anders nooit zou komen. Leuke belevenis. Jammer genoeg was de Nederlandse gids weerhouden, maar de organisatie heeft dit op een faire manier opgelost. Niets anders dan lof.
9,0
TopBike Rental & Tours

TopBike Rental & Tours

In 2007 besloot Ciro zijn passie voor fietsen en Rome te combineren en richtte hij TopBike Rental & Tours op. Inmiddels is TopBike één van de hoogst gewaardeerde tourbedrijven in Rome en verzorgt een groot team van professionele gidsen dagelijks uitstekende fietstours in diverse talen. Zo ervaar je Rome op een persoonlijke, unieke en bijzonder leuke manier.

9,2
270 beoordelingen
7 activiteiten

Inclusief

 • Uitstekende elektrische fietsen
 • Deskundige lokale Nederlandse gids
 • Kinderen tot (en met) 8 jaar gaan mee op de kinderextensie, welke is gekoppeld aan de fiets van een volwassene
 • Voor oudere kinderen zijn er 24'' kinderfietsen
 • Kinderen tot (en met) 5 jaar kunnen gratis mee op een kinderzitje

Praktische informatie

Rome Centrum e-bike fietstour location
Taal gids Nederlands
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via Labicana 49 (kantoor TopBike), Rome