Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rome in één dag fietstour

Met deze unieke fietstour verken je onder begeleiding van een vriendelijke & ervaren Nederlandse gids in één dag het beste dat Rome te bieden heeft. Geniet halverwege van een heerlijke Italiaanse lunch en ervaar de lokale sfeer van Rome als een echte local.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Via Labicana 49 (kantoor TopBike), Rome
Duur 7 uur
Taal gids Nederlands of Engels

De highlights

 • Ontdek de hoogtepunten van Rome in één dag!
 • De Nederlandse gids vertelt leuke achtergronden bij de spots
 • Je bezoekt het Pantheon!
 • Geniet van een lekkere Italiaanse lunch in een trattoria
 • Voel je als een echte local en kenner van Rome na deze fietstour
 • Kies uit een e-bike of trekking bike
 • Deze tour is voor iedereen makkelijk te fietsen

Dit ga je beleven

In Rome zijn zo gigantisch veel indrukwekkende en beroemde bezienswaardigheden te vinden dat je eigenlijk wel een dag nodig hebt om een indruk te krijgen van de stad. Gelukkig kan dit nu met deze speciale fietstour! Met deze fietstour heb je de keuze tussen een e-bike of een trekking bike, zodat de fietstour voor iedereen ontspannen is!

De enthousiaste en ervaren gids neemt je mee op een route van in totaal 25 kilometer. Je start met een prachtig uitzicht op het Colosseum, om vervolgens langs de Keizerlijke Fora te fietsen. Terwijl je door heerlijk authentieke kleine straatjes fietst en de prachtige oude monumenten, kerken en gebouwen bekijkt voel je de oudheid en historie van Rome. Je stopt onderweg natuurlijk regelmatig bij de mooiste spots. De gids zal je meer over deze plekken vertellen, zodat je de stad en haar cultuur en historie ook echt goed leert kennen.

Halverwege de fietstour is er een langere pauze, waarin je bij een Italiaanse 'trattoria' lekker gaat lunchen en geniet van een echt goede Italiaanse Espresso. Zo zal je dagtour door Rome helemaal compleet zijn en voel je je aan het einde van de dag als een echte inwoner van de stad! Je komt met deze fietstour onder andere langs de volgende hoogtepunten: Via dei Fori Imperiali, Quirinale, Trevifontein, Spaanse trappen, Piazza Venezia, Villa Borghese, Castel S. Angelo, Trastevere, St. Peter Square and Basilica, Piazza del Popolo en Capitolijn met uitzicht op het Forum Romanum. Ook bezoek je het Pantheon! Kortom: een prachtige dag in Rome!

Inclusief

 • Uitstekende fietsen (keuze uit trekking bikes of e-bikes)
 • Deskundige lokale Nederlandse gids
 • Kinderen tot (en met) 8 jaar gaan mee op de kinderextensie, welke is gekoppeld aan de fiets van een volwassene
 • Voor oudere kinderen zijn er 24'' kinderfietsen
 • Kinderen tot (en met) 5 jaar kunnen gratis mee op een kinderzitje
 • Lunch in een trattoria
 • Bezoek aan het Pantheon
 • Italiaans ijsje

Beoordelingen

9,0
Geweldig

Op basis van 2 beoordelingen

Topgids Rik : heel gemotiveerd voor zijn job , een goede kennis van de geschiedenis en een superrit door heel veel kleine steegjes, echt de max! Hij deed het prima ! Wij hadden het geluk hem voor ons alleen te hebben : privéritje De lunch over de middag was heel verzorgd en we hadden niks tekort...integendeel! Houden zo! We hebben folders in onze B en B achtergelaten!
10,0
Zeer toffe manier om Rome te bekijken en de belangrijkste bezienswaardigheden te bekijken (Nb.alleen in pantheon binnen geweest). Fietsen door steegjes, heerlijke lunch en een toffe gids!
8,0
TopBike Rental & Tours

TopBike Rental & Tours

In 2007 besloot Ciro zijn passie voor fietsen en Rome te combineren en richtte hij TopBike Rental & Tours op. Inmiddels is TopBike één van de hoogst gewaardeerde tourbedrijven in Rome en verzorgt een groot team van professionele gidsen dagelijks uitstekende fietstours in diverse talen. Zo ervaar je Rome op een persoonlijke, unieke en bijzonder leuke manier.

9,2
285 beoordelingen
7 activiteiten