Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rome met de fiets

Fietstours in Rome

Een fietstour doen tijdens je bezoek aan Rome? Met deze leuke fietstours ontdek je samen met een deskundige lokale Nederlandse gids de hoogtepunten en beroemde bezienswaardigheden van de stad ontspannen met de fiets. Kies je fietstour en ontdek Rome!


De ideale kennismaking

Rome Centrum Fietstour

Verken het prachtige centrum van Rome met deze leuke fietstour met Nederlandse gids! Natuurlijk ontbreken hoogtepunten als Piazza Venezia, de Trevifontein, de Spaanse Trappen, het Pantheon en Trastevere niet. Perfect voor de eerste of tweede dag van je stedentrip!

Bekijk & boek

Verken Lokaal Rome

Unusual Rome Fietstour

Ontdek Rome zoals weinig anderen het zullen zien! Met deze unieke fietstour verken je bijzondere verborgen plekjes van de stad. De Nederlandse gids vertelt leuke weetjes en achtergronden en geeft je ook nog eens super handige tips voor de beste restaurants, barretjes, gezellige pleintjes en hippe shopspots!

Bekijk & boek

Geniet van Rome

Rome Hoogtepunten & Hapjes Fietstour

Tijdens deze fietstour ontdek je in een paar uur tijd de meest authentieke en mooiste plekken van Rome. Terwijl je geniet van het fietsen door de eeuwige stad zal een Nederlandstalige Romeinse gids jou deelgenoot maken van La Dolce Vita. In deze fietstour van 3 uur ligt de focus op het laten zien van de meest bekende monumenten van de stad en het proeven van typische Romeinse hapjes.

Bekijk & boek

De mooiste uitzichten

De Uitzichtpunten van Rome Fietstour

Bezoek de fraaiste uitzichtpunten van Rome, de Aventijn, de Janiculus en de Capitolijn. Deze drie heuvels bieden je een unieke kijk op het historische Rome. De Nederlandse gids neemt je mee op een fietstocht langs deze prachtige plekken, waar je de meest mooie panoramische foto's van Rome schiet!

Bekijk & boek

Je eigen privé fietstour

Rome Privé Fietstour

Een fietstour in Rome die helemaal is aangepast op je wensen? Dat kan! Met deze fietstour fiets je met je eigen gezin, groepje of reisgezelschap (t/m 12 personen) en je eigen Nederlandse privé gids. Wil je de echte hoogtepunten van de stad zien of de hipste spots en wijken verkennen? De Nederlandse gids laat je graag het beste van Rome zien!

Bekijk & boek

Duik in de Romeinse historie

Rome Via Appia E-bike Fietstour

Deze ervaring is er echt een voor op je bucket list, fietsen over een van de belangrijkste oude Romeinse wegen! Met de bouw van deze weg werd al in 312 v. Chr. begonnen. Fiets langs Romeinse hoogtepunten, het Aquaductenpark, het Caffarrellapark en zie een prachtig stukje van dat typische Romeinse platteland!

Bekijk & boek

Culinaire fietstocht

Rome Bike & Food Fietstour

Met deze leuke fietstour met lokale Engelstalige gids ga je met comfortabele cruiser bikes fietsen langs de hoogtepunten van Rome. Ook proef je bij verschillende lokale food hotspots een culinaire kennismaking met Rome!

Bekijk & boek

Compleet Rome

Rome in één dag fietstour

Met deze unieke fietstour verken je met een uitstekende Nederlandstalige gids in één dag het beste dat Rome te bieden heeft. Bovendien geniet je halverwege van een heerlijke Italiaanse lunch. Ervaar het beste van Rome zo compleet mogelijk met deze fietstour!

Bekijk & boek