Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Exclusief geselecteerd

Fietstours in Rome

Ontdek Rome met de fiets! Met deze fietstours maak je kennis met alle highlights en verborgen geheimen van Rome. Wij hebben de leukste fietstours met Nederlandse gidsen zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Deze fietstours staan garant voor een persoonlijke en gezellige ontdekkingstocht door Rome. Kies uit onze exclusieve selectie, fiets heerlijk door de stad en geniet volop van je bezoek aan het historische Rome.


De ideale kennismaking

Rome Centrum Fietstour

Het historische centrum van Rome staat bomvol wereldberoemde bezienswaardigheden. Met deze fietstour maak je kennis met de belangrijkste trekpleisters, straatjes en gezelligste pleinen. Je fietst samen met een Nederlandse gids die je vol passie en kennis het beste van Rome laat zien. Geniet volop van de hoogtepunten van Rome en fiets heerlijk ontspannen door de stad.

Bekijk & boek

Geniet van Rome

Rome Hoogtepunten & Hapjes Privé Fietstour

Tijdens deze privé fietstour ontdek je in 4 uur tijd de meest authentieke en mooiste plekken van Rome. Terwijl je geniet van het fietsen door de eeuwige stad zal een Romeinse gids jou deelgenoot maken van La Dolce Vita. In deze fietstour ligt de focus op het laten zien van de meest bekende monumenten van de stad en het proeven van een typisch Romeins hapje. De privé gids past de fietstour echter probleemloos aan op jullie wensen.

Bekijk & boek

Verborgen plekjes

Geheimen & Uitzichtpunten van Rome Fietstour

Ontdek verborgen straatjes, onontdekte plekjes en de fraaiste uitzichtpunten van Rome. De Nederlandse gids neemt je mee op een fietstocht langs de mooiste plekken van Rome. Je ziet de lokale kant van Rome waar de standaard toerist niet snel komt. Tijdens deze fietstour stop je ook bij een aantal bijzondere uitzichtpunten, vanaf waar je Rome vanuit een geweldig perspectief zal zien.

Bekijk & boek

Proef Italië

Fietstour & Pasta Kookworkshop

Begin de dag met een ontspannen fietstour door Rome en zie alle highlights met een Nederlandse gids. Met deze fietstour krijg je een uitstekend beeld van het beste dat Rome te bieden heeft. Na de fietstour ga je op een sfeervolle plek zelf pasta leren maken onder begeleiding van een professionele chef.

Bekijk & boek

Je eigen privé fietstour

Rome Privé Fietstour

Een fietstour in Rome die helemaal is aangepast op je wensen? Dat kan! Met deze fietstour fiets je met je eigen gezin, groepje of reisgezelschap (t/m 12 personen) en je eigen Nederlandse privé gids. Wil je de echte hoogtepunten van de stad zien of de hipste spots en wijken verkennen? De Nederlandse gids laat je graag het beste van Rome zien!

Bekijk & boek

Duik in de Romeinse historie

Rome Via Appia Fietstour

Deze ervaring is er echt een voor op je bucket list, fietsen over een van de belangrijkste oude Romeinse wegen! Met de bouw van deze weg werd al in 312 v. Chr. begonnen. Fiets langs Romeinse hoogtepunten, het Aquaductenpark en zie een prachtig stukje van dat typische Romeinse platteland.

Bekijk & boek

Compleet Rome

Rome in één dag fietstour

Kies voor de meest complete fietstour van Rome! Met deze fietstour verken je onder begeleiding van een deskundige Nederlandse gids in één dag alle hoogtepunten van Rome. Je ziet beroemde bezienswaardigheden zoals het Colosseum, de Trevi Fontein, Villa Borghese, de Engelenburcht en het Vaticaan. Geniet halverwege van een heerlijke Italiaanse lunch en een gelato en beleef het beste van Rome!

Bekijk & boek