Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rome met de fiets

Fietstours in Rome

Ontdek de highlights en verborgen geheimen van Rome met deze leuke fietstours! Samen met een Nederlandse gids fiets je ontspannen door de stad en maak je kennis met unieke bezienswaardigheden, gezellige straatjes, levendige pleinen en historische plekken. Kies je fietstour en geniet volop van je bezoek aan Rome.


De ideale kennismaking

Rome Centrum Fietstour

Verken het prachtige centrum van Rome met deze leuke fietstour met Nederlandse gids! Natuurlijk ontbreken hoogtepunten als Piazza Venezia, de Trevifontein, de Spaanse Trappen, het Pantheon en de gezellige wijk Trastevere niet. Perfect voor de eerste of tweede dag van je bezoek aan Rome!

Bekijk & boek

Verken Lokaal Rome

Unusual Rome Fietstour

Ontdek Rome zoals weinig anderen het zullen zien! Met deze unieke fietstour verken je bijzondere verborgen plekjes van de stad. De Nederlandse gids vertelt leuke weetjes en achtergronden en geeft je ook nog eens super handige tips voor de beste restaurants, barretjes, gezellige pleintjes en hippe shopspots!

Bekijk & boek

Geniet van Rome

Rome Hoogtepunten & Hapjes Fietstour

Tijdens deze fietstour ontdek je in een paar uur tijd de meest authentieke en mooiste plekken van Rome. Terwijl je geniet van het fietsen door de eeuwige stad zal een Nederlandstalige Romeinse gids jou deelgenoot maken van La Dolce Vita. In deze fietstour van 3 uur ligt de focus op het laten zien van de meest bekende monumenten van de stad en het proeven van typische Romeinse hapjes.

Bekijk & boek

De mooiste uitzichten

De Uitzichtpunten van Rome Fietstour

Bezoek de fraaiste uitzichtpunten van Rome, de Aventijn, de Janiculus en de Capitolijn. Deze drie heuvels bieden je een unieke kijk op het historische Rome. De Nederlandse gids neemt je mee op een fietstocht langs deze prachtige plekken, waar je de meest mooie panoramische foto's van Rome schiet!

Bekijk & boek

Fiets zelf door Rome

Fietsen huren in Rome

Wil je Rome graag op een leuke en ontspannen manier verkennen? Huur dan fietsen en fiets in je eigen tempo naar de mooiste plekjes in Rome. Met deze uitstekende fietsen kun je alle kanten op. Fiets naar top attracties zoals het Colosseum en het Pantheon of bezoek de sfeervolle wijk Trastevere. Natuurlijk krijg je veel tips mee voor leuke plekjes om te bezoeken.

Bekijk & boek

Je eigen privé fietstour

Rome Privé Fietstour

Een fietstour in Rome die helemaal is aangepast op je wensen? Dat kan! Met deze fietstour fiets je met je eigen gezin, groepje of reisgezelschap (t/m 12 personen) en je eigen Nederlandse privé gids. Wil je de echte hoogtepunten van de stad zien of de hipste spots en wijken verkennen? De Nederlandse gids laat je graag het beste van Rome zien!

Bekijk & boek

Duik in de Romeinse historie

Rome Via Appia Fietstour

Deze ervaring is er echt een voor op je bucket list, fietsen over een van de belangrijkste oude Romeinse wegen! Met de bouw van deze weg werd al in 312 v. Chr. begonnen. Fiets langs Romeinse hoogtepunten, het Aquaductenpark, het Caffarrellapark en zie een prachtig stukje van dat typische Romeinse platteland!

Bekijk & boek

Culinaire fietstocht

Rome Bike & Food Fietstour

Met deze leuke fietstour met lokale Engelstalige gids ga je met comfortabele cruiser bikes fietsen langs de hoogtepunten van Rome. Ook proef je bij verschillende lokale food hotspots een culinaire kennismaking met Rome!

Bekijk & boek

Compleet Rome

Rome in één dag fietstour

Met deze unieke fietstour verken je met een uitstekende Nederlandstalige gids in één dag het beste dat Rome te bieden heeft. Bovendien geniet je halverwege van een heerlijke Italiaanse lunch. Ervaar het beste van Rome zo compleet mogelijk met deze fietstour!

Bekijk & boek