Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Rome

Leuke dingen om te doen in Rome

Ontdek het beste van Rome met deskundige Nederlandstalige en Engelstalige gidsen, die je vol passie laten zien wat Rome zo bijzonder maakt. Dit zijn de 10 leukste tours in Rome, van ontspannen fietstours en smakelijke proeverijen tot unieke rondleidingen. Zo geniet je volop van je bezoek aan Rome.


De ideale kennismaking

Rome Centrum Fietstour

Verken het prachtige centrum van Rome met deze leuke fietstour met Nederlandse gids! Natuurlijk ontbreken hoogtepunten als Piazza Venezia, de Trevifontein, de Spaanse Trappen, het Pantheon en de gezellige wijk Trastevere niet. Perfect voor de eerste of tweede dag van je bezoek aan Rome!

Bekijk & boek

Voor wie alles wil zien

Complete Vaticaan, Pauselijke Tombes & Sint-Pietersbasiliek Rondleiding

De meest complete rondleiding door het Vaticaan! De deskundige gids neemt je mee op een unieke rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van het Vaticaan. Zo zie je natuurlijk de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek, maar ontdek je ook de Pauselijke graftombes!

Bekijk & boek

Verken Lokaal Rome

Unusual Rome Fietstour

Ontdek Rome zoals weinig anderen het zullen zien! Met deze unieke fietstour verken je bijzondere verborgen plekjes van de stad. De Nederlandse gids vertelt leuke weetjes en achtergronden en geeft je ook nog eens super handige tips voor de beste restaurants, barretjes, gezellige pleintjes en hippe shopspots!

Bekijk & boek

Gastronomisch Rome

Rome Secret Food Tour

Een citytrip naar Rome zonder de overheerlijke echte Italiaanse keuken te ervaren? Zonde! Met deze heerlijke food tour neemt een deskundige Engelstalige gids je mee langs de beste food spots in Rome, waar je de echte Italiaanse keuken gaat proeven!

Bekijk & boek

Beleef Rome

Julius Caesar & De Romeinse Keizers Storytelling Tour

Geen saaie feitjes en nutteloze informatie, maar een unieke persoonlijke kennismaking met de bijzondere verhalen van de oude Romeinse keizers in Rome. Met deze Storytelling Tour ervaar je Rome op een geweldige manier onder begeleiding van een ervaren Storytelling gids.

Bekijk & boek

Historisch Rome

Complete Rondleiding door Historisch Rome

De ideale kennismaking met historisch Rome! Met deze wandeltour neemt een leuke Engelstalige gids je mee langs de highlights van de stad. Je wandelt door het historische centrum, bezoekt het Colosseum en natuurlijk Forum Romanum!

Bekijk & boek

Het beste uitzicht

De Uitzichtpunten van Rome fietstour

De ideale manier om de hoogtepunten van Rome te verkennen, inclusief spectaculaire uitzichten. Fiets met de Nederlandse gids langs monumenten als het Colosseum en de Sint Pieter. Bekijk Rome op haar best en fiets mee met deze Panoramische fietstour!

Bekijk & boek

Colosseo

Rondleiding Colosseum & Vittoriano incl. Skip the Line

Bezoek drie indrukwekkende monumenten met deze rondleiding onder begeleiding van een deskundige Engelstalige gids! Je bezoekt het imposante Colosseum (je slaat de wachtrij over!), het historische Forum Romanum en geniet van een spectaculair uitzicht op Rome vanaf het dak van Vittoriano (Altare della Patria of Vittorio Emanuele II).

Bekijk & boek

Italiaanse wijnen

Italiaanse Wijnproeverij in Historisch Rome

Haal alles uit je bezoek aan Rome en geniet van een heerlijke avond vol uitstekende wijn en lekker eten! In een authentieke en bijzonder sfeervolle wijnbar proef je speciaal geselecteerde Italiaanse wijnen met bijpassende lokale hapjes.

Bekijk & boek

Historie en natuur

Via Appia Antica fietstour

Met deze unieke fietstour fiets je over de weg waarover de Romeinen 2300 jaar geleden trokken, terwijl je links en rechts graftombes, oude beelden en villa's uit het keizertijd passeert! Een geweldige fietstour door de Romeinse historie in Rome, onder begeleiding van een uitstekende Nederlandstalige gids.

Bekijk & boek