Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek het Vaticaan

Rondleidingen Vaticaan

Tijdens je stedentrip Rome mag een bezoek een het Vaticaan natuurlijk niet ontbreken. Met deze rondleidingen verken je het Vaticaan met een enthousiaste, deskundige gids. Alle rondleidingen zijn inclusief handige Skip the Line tickets, zodat je niet in de (vaak lange) rij hoeft te staan. Reserveer hier direct online je rondleiding en ontdek de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek zo compleet mogelijk!


Voor wie alles wil zien

Complete Vaticaan, Pauselijke Tombes & Sint-Pietersbasiliek Rondleiding

De meest complete rondleiding door het Vaticaan! De deskundige gids neemt je mee op een unieke rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van het Vaticaan. Zo zie je natuurlijk de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek, maar ontdek je ook de Pauselijke graftombes!

Bekijk & boek

De hoogtepunten

Vaticaan Highlights Rondleiding

Voor wie een rondleiding langs het beste van het Vaticaan wil doen is deze tour ideaal! De officiële gids laat je de hoogtepunten van het Vaticaan zien en vertelt je natuurlijk meer over de bijzondere plekken waar je langskomt. Inclusief rondleiding door de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel.

Bekijk & boek

Deskundige privé gids

Vaticaan Privé rondleiding

De beste manier om het Vaticaan te ontdekken is met een deskundige privé gids. Met deze rondleiding krijg je met je eigen groep een complete privé rondleiding door het Vaticaan, inclusief de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel, de Sint-Pietersbasiliek en de Pauselijke Tombes (alleen 's ochtends).

Bekijk & boek