Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rome Centrum fietstour

De 'must do' tour van Rome, met Nederlandse gids!

Hoogtepunten

Rome Centrum fietstour

Door
TopBike Rental & Tours
TopBike Rental & Tours
9,2
Het historische centrum van Rome staat bomvol wereldberoemde bezienswaardigheden. Met deze fietstour maak je kennis met de belangrijkste trekpleisters, straatjes en gezelligste pleinen. Je fietst samen met een Nederlandse gids die je vol passie en kennis het beste van Rome laat zien. Geniet volop van de hoogtepunten van Rome en fiets heerlijk ontspannen door de stad.
Starttijd
De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point
Via Labicana 49 (kantoor TopBike), Rome
Duur
4 uur
Taal gids
Nederlands

De highlights

 • Verken de 'must see' spots van Rome!
 • Met een deskundige Nederlandstalige gids
 • Bekijk trekpleisters zoals het Colosseum en het Pantheon
 • Fiets door authentieke Romeinse volksbuurten en straatjes
 • De ideale kennismaking met het bijzondere Rome
 • Krijg de beste insider tips van de gids (een echte local!)

Dit ga je beleven

Al fietsend door Rome kom je er al snel achter dat Rome vol staat van de bezienswaardigheden. Van monumenten uit de Klassieke Oudheid tot chique winkelstraten, van Renaissancepaleizen tot barokke pleinen en van kerken vol kunstschatten tot de mooiste fonteinen. Met deze fietstour zie je het allemaal en kom je meer te weten over Rome en deze bijzondere plekjes van de stad. Een unieke fietstour door het historische hart van Rome, inclusief een ervaren Nederlandse gids!

Naast een aantal bijzondere verborgen plekjes ontdek je natuurlijk de beroemde trekpleisters zoals Piazza Navona, het Pantheon en het Colosseum. Tijdens de ochtendtour zie je ook Piazza Venezia, de Trevi-fontein en de Spaanse Trappen. Fietsend door Rome ga je al snel op in de bijzondere sfeer en geschiedenis die deze stad zo uniek maken. Deze fietstour is daarom de ideale kennismaking met Rome en de perfecte start van je bezoek aan Rome!

Inclusief

 • Uitstekende fietsen (trekking bike)
 • E-bike upgrade (€7,00 extra) mogelijk voor iedereen ouder dan 9 jaar
 • Deskundige Nederlandse gids
 • Fietsroute van 14 km
 • Pauze voor een kopje koffie of een ijsje (niet inbegrepen in de prijs)
 • Helm (verplicht)
 • Kinderen tot (en met) 8 jaar kunnen mee op de kinderextensie, gekoppeld aan de fiets van een volwassene
 • Voor oudere kinderen zijn er 24'' kinderfietsen
 • Kinderen tot (en met) 5 jaar kunnen gratis mee in een kinderzitje

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 150 beoordelingen

Voldoende aandacht voor iedereen. Nam rustig de tijd. Duidelijk, vriendelijk
8,0
Ik zat ´s morgens nog aan mijn cappuccino nog even mijn reservering te bekijken toen ik zag dat de tour al vertrokken was. Mijn fout natuurlijk, gebeld en ik kon de volgende dag alsnog mee, super natuurlijk. Dan de tour zelf, vond ik ook super en toch wel fijn dat Rick de tour in het Nederlands gaf. Genoten van de tour, de kleine straatjes en de mooie plekjes en de levenswijsheid van Rick. Nederlanders leven om te werken en daar werken ze om te leven. Mooi om iemand iets te zien doen wat ie echt graag doet, dat straal je dan ook uit. En het weer zat ook niet tegen. Heb de volgende dag zelf daar een fiets gehuurd.
9,0
Professionele gids met goed uitleg en uitstekende fiets.
10,0
De fietstour is super voor een eerste bezoek aan de stad. Je krijgt een goede indruk, de gids gaf zeer gepassioneerd toelichting. Een echte aanrader, ook met kinderen!
10,0
TopBike Rental & Tours

TopBike Rental & Tours

In 2007 besloot Ciro zijn passie voor fietsen en Rome te combineren en richtte hij TopBike Rental & Tours op. Inmiddels is TopBike één van de hoogst gewaardeerde tourbedrijven in Rome en verzorgt een groot team van professionele gidsen dagelijks uitstekende fietstours in diverse talen. Zo ervaar je Rome op een persoonlijke, unieke en bijzonder leuke manier.

9,2
314 beoordelingen
6 activiteiten