Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Top 10 tours & activiteiten in Rome

Ontdek onze top 10 tours & activiteiten in Rome, exclusief geselecteerd op kwaliteit en met gidsen & locals vol expertise en passie voor Rome

Top 10 tours & activiteiten in Rome

Ontdek het beste van Rome met onze speciale selectie van tours & activiteiten in Rome, geselecteerd op kwaliteit en met gidsen vol passie voor Rome. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van de stad op een leuke en onvergetelijke manier. Maak je keuze uit onze exclusieve selectie en geniet volop van je bezoek aan Rome!

Hoogtepunten

Rome Centrum fietstour

De 'must do' tour van Rome, met Nederlandse gids!

Het historische centrum van Rome staat bomvol wereldberoemde bezienswaardigheden. Met deze fietstour maak je kennis met de belangrijkste trekpleisters, straatjes en gezelligste pleinen. Je fietst samen met een Nederlandse gids die je vol passie en kennis het beste van Rome laat zien. Geniet volop van de hoogtepunten van Rome en fiets heerlijk ontspannen door de stad.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Complete Vaticaan, Pauselijke Tombes & Sint-Pietersbasiliek Rondleiding

De meest complete rondleiding door het Vaticaan

Wil je een zo volledig mogelijke rondleiding door het Vaticaan? Dan kan! Met deze rondleiding zie je het Vaticaan zo compleet mogelijk en neemt de officiële Vaticaan gids je mee naar de pauselijke graftombes.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Julius Caesar & De Romeinse Keizers Storytelling Tour

Ontrafel bijzondere verhalen van de Romeinse keizers

Geen saaie feitjes en nutteloze informatie, maar een unieke persoonlijke kennismaking met de bijzondere verhalen van de oude Romeinse keizers in Rome. Met deze Storytelling Tour ervaar je Rome op een geweldige manier onder begeleiding van een ervaren Storytelling gids. Kom meer te weten over de moord op Julius Caesar op de exacte plek waar het gebeurde. Of verbaas je over de intriges en geheime liefdes van verschillende bekende en minder bekende Romeinse keizers. Beleef het oude Rome met deze unieke wandeltour.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Hoogtepunten & Hapjes Privé fietstour

Ervaar La Dolce Vita met een Nederlandse privé gids

Tijdens deze privé fietstour ontdek je in 4 uur tijd de meest authentieke en mooiste plekken van Rome. Terwijl je geniet van het fietsen door de eeuwige stad zal een Romeinse gids jou deelgenoot maken van La Dolce Vita. In deze fietstour ligt de focus op het laten zien van de meest bekende monumenten van de stad en het proeven van een typisch Romeins hapje. De privé gids past de fietstour echter probleemloos aan op jullie wensen.

Bekijk & boek
Hapjes & drankjes

Taste of Rome Food Tour

Op ontdekkingsreis langs de culinaire kant van Rome!

Rome heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen historische monumenten en attracties. Heerlijke pizza, verse pasta, de perfecte koffie en klassieke tiramisù , daarvoor moet je in Rome zijn! Met deze heerlijke food tour verken je met een Romeinse (Engelstalige) foodie gids de lekkerste hapjes van de stad. Je wandelt door de historische binnenstad van Rome en proeft in totaal 12 verschillende Italiaanse hapjes.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Geheimen & Uitzichtpunten van Rome fietstour

Verborgen straatjes en spectaculaire uitzichten op Rome

Ontdek verborgen straatjes, onbekende plekjes en de fraaiste uitzichtpunten van Rome. De Nederlandse gids neemt je mee op een fietstocht langs de mooiste plekken van Rome. Je ziet de lokale kant van Rome waar de standaard toerist niet snel komt. Tijdens deze fietstour stop je ook bij een aantal bijzondere uitzichtpunten, vanaf waar je Rome vanuit een geweldig perspectief zal zien.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Rondleiding door Historisch Rome & Colosseum

Verken Rome, het Colosseum en Forum Romanum met een gids

De ideale kennismaking met Rome! Met deze wandeltour neemt een enthousiaste gids je mee langs de highlights van de stad. Je wandelt door het historische centrum, bezoekt het Colosseum en natuurlijk Forum Romanum! Verbaas je over de vele historische monumenten en kom meer te weten over de bijzondere historie van Rome.

Bekijk & boek
Lokaal & uniek

Rome Privé fietstour

Een fietstour op maat met een Nederlandse privé gids

De leukste manier om Rome te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en fiets langs de hoogtepunten van Rome met een privé gids.

Bekijk & boek
Hoogtepunten

Vaticaan Highlights rondleiding

Verken het Vaticaan met een deskundige gids

Essentieel tijdens je stedentrip Rome is een bezoek aan het Vaticaan! Met deze tour door het Vaticaan maak je kennis met de hoogtepunten zoals de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea. Natuurlijk hoef je met deze tour niet in de wachtrij te staan dankzij de 'Skip the line' tickets voor het Vaticaan!

Bekijk & boek
Avontuur

Via Appia Antica fietstour

Fiets over deze beroemde oude Romeinse weg!

Tijdens deze fietstour fiets je over de weg waarover de Romeinen 2300 jaar geleden trokken, terwijl je links en rechts graftombes, oude beelden en villa's uit het keizertijd passeert. Samen met een deskundige Nederlandse gids duik je de historie in, ontdek je indrukwekkende plekken en geniet je van een heerlijk Italiaans aperitief.

Bekijk & boek