Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Chocolate & Sweets food tour

Ervaar de heerlijke zoete lekkernijen van Dubrovnik

Hapjes & drankjes

Chocolate & Sweets food tour

Ben je een echte liefhebber van zoet? Met deze lekkere food tour neemt een deskundige lokale foodie gids je mee langs bijzondere lokale food spots waar je de lekkerste traditionele specialiteiten gaat proeven!
Starttijd 10:00
Meeting point Bij de Klokkentoren (aan het Luža plein), aan het einde van Stradun
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Een heerlijk zoete ontdekkingstocht door Dubrovnik
  • Bezoek lokale food spots vol lekkernijen
  • Onder begeleiding van een enthousiaste lokale foodie gids!
  • Proef traditioneel gebak en verdiep je in de achtergrond van de lokale specialiteiten
  • Je bezoekt 4 à 5 bijzondere plekken waar je gaat proeven!
  • Zorg ervoor dat je lekkere trek hebt voordat je aan deze tour begint

Dit ga je beleven

In de Oude Stad van Dubrovnik vind je een groot aanbod aan restaurants, cafés en winkeltjes vol lokale specialiteiten. Met deze bijzondere food tour ga je de lekkerste zoete lekkernijen van Dubrovnik proeven! De lokale gids weet als foodie de beste spots te vinden en vertelt je onderweg natuurlijk meer over Dubrovnik, de historie van de stad en de lekkere hapjes die je proeft.

Van traditioneel gebak tot de beste chocoladewinkels, de gids neemt je mee langs unieke locaties met een bijzonder verhaal. Onderweg krijg je handige tips voor de rest van je citytrip, zodat je tijdens de rest van je verblijf precies weet waar je moet zijn voor lekkere lokale specialiteiten of uitstekende restaurants. In totaal stop je bij 4 à 5 plekken waar je lokale lekkernijen gaat proeven. De gids vertelt je meer over de hapjes die je proeft en de historie van de plek. Een heerlijke kennismaking met de zoete kant van Dubrovnik!

Inclusief

  • Deskundige lokale gids
  • Proeverijen

Exclusief

  • Fooi voor de gids
Dubrovnik Food Tours

Dubrovnik Food Tours

Het verhaal van Dubrovnik Food Tours start in 2012. Als échte local was Hamo zijn liefde voor Dubrovnik al vroeg ontstaan. Na verschillende culinaire reizen gedaan te hebben besloot hij om bezoekers van de stad de bijzondere lokale keuken te laten ervaren. Hij ontwikkelde verschillende Food Tours en organiseert samen met zijn team dagelijks heerlijke culinaire stadswandelingen.