Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Game of Thrones Privé rondleiding

In en net buiten Dubrovnik liggen veel van de bijzondere locaties uit de TV-serie van Game of Thrones. Liefhebbers van de boeken en de TV-serie kunnen met deze privé rondleiding helemaal opgaan in de wereld van Game of Thrones, want je bezoekt verschillende van de indrukwekkende locaties die gebruikt zijn in Dubrovnik.

De highlights

  • Een exclusieve privé rondleiding langs Game of Thrones in Dubrovnik
  • Bezoek het indrukwekkende Fort Lovrijenac, waar de Battle of Blackwater is gefilmd
  • De deskundige privé gids is een echte GoT fan en vertelt leuke achtergrondinformatie bij de filmlocaties
  • Dankzij de handige grote foto's zie je de scènes uit de serie bij iedere locatie
  • Ontdek veel van de bijzondere locaties uit de TV-serie

Dit ga je beleven

De indrukwekkende oude stad van Dubrovnik lijkt te zijn gemaakt voor de verfilming van veel van de locaties (met name King's Landing) uit de fantasy-boeken A Song of Ice and Fire van schrijver George R.R. Martin. Wandelend door Dubrovnik zal de echte fan al snel verschillende locaties van Game of Thrones herkennen. Maar voor de echte Game of Thrones ervaring doe je deze privé wandeltour!

Met deze privé Game of Thrones rondleiding ervaar je de bijzondere locaties en ontdek je de plekken waar memorabele scènes zijn gefilmd. De vriendelijke en deskundige privé gids (uiteraard een GoT fan!) laat je bij iedere plek met handige grote foto's de bijbehorende scènes uit de serie zien. Uiteraard vertelt de gids hierbij leuke achtergrondinformatie en anekdotes, niet alleen over Game of Thrones maar ook over Dubrovnik! Verken o.a. de plek waar de Battle of Blackwater plaatsvond, wandel over de stadsmuur waar Varys en Tyrion regelmatig slenterden en zie de plek waar Joffrey werd geconfronteerd met de Riot of King's Landing!

Dubrovnik Walking Tours

Dubrovnik Walking Tours

Sinds 2005 organiseren Maro en Sanja leuke rondleidingen door Dubrovnik. Samen met een team van enthousiaste gidsen zorgen ze voor een ontspannen en persoonlijke kennismaking met de stad. Ook voor privé rondleidingen op maat kun je terecht bij Dubrovnik Walking Tours.

9,0
1 beoordeling
4 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige privé gids
  • Entree tot Fort Lovrijenac
  • Handige foto's bij iedere locatie als referentie met de TV-serie
  • Leuke achtergrondinformatie en feitjes

Praktische informatie

Taal gids Engels
Duur 2 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Je hotel/accommodatie in Dubrovnik