Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Dubrovnik

Leuke dingen om te doen in Dubrovnik

Ontdek de lokale sfeer, de highlights en de verborgen geheimen van Dubrovnik met een lokale gids! Met deze tours & activiteiten ontdek je deze historische stad op een verrassend leuke manier, van de unieke bezienswaardigheden tot de heerlijke lokale keuken. Liever een dagje weg? Kies voor een dagtrip en ervaar de schitterende omgeving op een ontspannen manier.


De ideale kennismaking

Ontdek Dubrovnik wandeltour

Wil je in korte tijd kennismaken met het beste dat de oude stad van Dubrovnik te bieden heeft? Met deze wandeltour ga je de belangrijkste highlights zien onder begeleiding van een deskundige lokale gids!

Bekijk & boek

Culinair Dubrovnik

Dubrovnik Food Tour

Geniet van een heerlijke culinaire ontdekkingstocht door Dubrovnik met deze leuke food tour! Onder begeleiding van een vriendelijke & deskundige lokale culinaire gids proef je de lekkerste lokale lekkernijen en maak je kennis met de Kroatische keuken en eetcultuur.

Bekijk & boek

Dubrovnik vanaf het water

Kajak Tour in Dubrovnik

Geniet volop van Dubrovnik met deze heerlijke kajaktocht van zo'n 2,5 uur. Verken de schitterende omgeving en historische bezienswaardigheden vanaf het water en bewonder de fraaie uitzichten op de oude stad. Onder deskundige begeleiding kajak je om het mooie eiland Lokrum heen en kun je gaan snorkelen en zwemmen bij de Betina-grot.

Bekijk & boek

Ervaar Game of Thrones

Game of Thrones in Dubrovnik wandeltour

Liefhebbers van de tv-serie Game of Thrones kunnen hun hart ophalen in Dubrovnik, want veel van de bijzondere locaties uit de serie liggen in de stad of net daarbuiten. Met deze wandeltour ontdek je ze!

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Dubrovnik Privé wandeltour

Je stedentrip Dubrovnik is niet compleet zonder een rondleiding door de Oude Vestingstad. Met deze privé wandeltour zal de ervaren gids jullie de fraaie bezienswaardigheden en unieke plekjes laten zien. Natuurlijk aan te passen op jullie wensen!

Bekijk & boek