Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Riga

Fietstours in Riga

Riga is hot! Steeds meer citytrip liefhebbers ontdekken deze kleurrijke historische stad, waar je ook goed uit de voeten kunt met een klein budget. Met deze fietstours ontdek je de prachtige bezienswaardigheden van de stad ontspannen met de fiets. Natuurlijk onder begeleiding van een leuke lokale gids!


De ideale kennismaking

Het beste van Riga fietstour

Perfect om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Riga! Met deze leuke fietstour laat de lokale gids je alles zien dat Riga zo bijzonder maakt. Ontdek de highlights, hotspots, historie en cultuur van Riga!

Bekijk & boek

Je eigen privé gids

Riga Privé fietstour

De enige fietstour in Riga beschikbaar van oktober t/m maart! De leukste manier om Riga te ontdekken? Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en ontdek de hoogtepunten met een lokale Engelstalige privé gids. Je krijgt een uitstekende indruk van het beste dat Riga te bieden heeft en beleeft een ontspannen en persoonlijke ontdekkingsreis door de stad.

Bekijk & boek

Heerlijk ontspannen

Jurmala Seaside & Lunch fietstour

Een dag vol frisse dennenbossen, zandstranden, idyllisch Letland en zee! Met deze dagtrip fiets je vanuit Riga naar de pittoreske badplaats Jurmala. Hier ga je heerlijk lunchen, krijg je een leuke rondleiding en kom je helemaal tot rust!

Bekijk & boek

Off the beaten track

Alternatief Riga fietstour

Heb je de hoogtepunten en populaire bezienswaardigheden van Riga al gezien? Met deze fietstour ontdek je de andere kant van Riga. Leer de historie en identiteit van de stad écht kennen en fiets mee!

Bekijk & boek

Local Riga

Het Groene Riga fietstour

Wil je naast de belangrijkste bezienswaardigheden meer van Riga ervaren? Met deze fietstour zie je het Riga zoals de locals het kennen! Leuke straatjes, mooie groene spots en lekker lunchen in het populairste park van de stad!

Bekijk & boek