Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Amsterdam Compleet fietstour

Al 25 jaar de meest populaire fietstour door Amsterdam!

Hoogtepunten

Amsterdam Compleet fietstour

De meest complete fietstour van Amsterdam! Fiets langs highlights als de Jordaan, het Leidseplein en de Rosse buurt, maar bekijk ook de onbekendere parels van de stad!
Starttijd 13:30
Meeting point Nieuwezijds Kolk 29 (kantoor Yellow Bike)
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands of Engels

De highlights

 • Al 25 jaar de meest populaire fietstour door Amsterdam
 • Onder begeleiding van een enthousiaste gids (ook in het Engels bij internationale groepjes)
 • Je ziet alle hoogtepunten van Amsterdam!
 • Fiets o.a. langs de Jordaan, het Vondelpark en de Rosse buurt
 • Verkende ook de onbekende plekjes van de stad
 • Leer Amsterdam in 3 uur tijd echt goed kennen
 • Betaal makkelijk voor aanvang op locatie met cash, pin or creditcard

Dit ga je beleven

De meest populaire fietstour door Amsterdam is al 25 jaar lang in handen van de 'Amsterdam grote fietstour'. Met deze leuke tour maak je kennis met alle top bezienswaardigheden van de stad en bekijk je daarnaast enkele minder bekende plekjes, die zeker ook een bezoek waard zijn! Je fietst o.a. langs de Jordaan, het Vondelpark en de Rosse buurt.

De gids vertelt je onderweg leuke achtergronden bij de verschillende plekken, zodat je de historie en cultuur van de stad en de bezienswaardigheden ook echt leert kennen. Onderweg is er tijd voor een korte pauze van 20 minuten. Als meest complete fietstour door Amsterdam is dit echt de ideale fietstour om te doen tijdens een bezoek aan Amsterdam!

Inclusief

 • Een deskundige en vriendelijke Nederlandse gids (ook in het Engels bij internationale groepjes)
 • Stops bij bijzondere bezienswaardigheden en unieke plekjes
 • Achtergrondinformatie en leuke tips
 • Gebruik van goede fietsen

Beoordelingen

8,5
Erg goed

Op basis van 16 beoordelingen

Eerlijk gezegd had ik wat meer verwacht van de fietstocht. De fiets zelf was echt heel matig. Trapte zwaar en oncomfortabel zitten. De gids deed zijn best maar was niet echt een boeiende verteller. In buitenland veel fietstrips gemaakt door steden, dus echt wel wat vergelijkingsmateriaal. Vond de prijs van 29 euro echt te hoog.
6,0
mooie tocht, goede gids. We kregen gratis regenponchos uitgedeeld, dus ook al regent het kun je prima op fietstocht!
9,0
We hadden zeer duidelijk om een nederlandstalige fietstour gevraagd en ook bevestiging gekregen dat het zeker geen probleem was.Het begon goed,maar op het laatste nippertje kwamen er nog 4 personen bij ,waarvoor Engels noodzakelijk was.De gids was ook verwonderd,want hij wist niet dat hij ook in het Engels moest vertellen.Dus voor de gids en voor ons,was dit niet wat we verwacht hadden.De ontvangst en de aflevering van de fietsen was niet geweldig,je voelde je gewoon een nummer,omdat ze een groto maatschappij zijn en daardoor heel veel toeristen ontvangen.Zeer onpersoonlijk en niethartelijk!De gids deed zijn best,maar we hadden er wel meer van verwacht,vooral kleine weetjes,anekdotes,...Onze fiets had een lekke band en die heeft hij wel perfect gemaakt,waarvoor onze dank!
6,0
Hadden geboekt voor een fiets tour in het nederlands. Het was 80% in het Engels, spijtig
7,0
Yellow Bike

Yellow Bike

In 1990 verzorgde Yellow Bike als één van de eerste bedrijven fietstours in een stad. 28 jaar later is Yellow Bike een begrip in Amsterdam en verzorgen ze dagelijks fietstours door de stad. Met een team van zo’n 60 mensen zorgen ze ervoor dat je het beste van Amsterdam op een leuke en deskundige manier gaat ervaren.

8,5
34 beoordelingen
5 activiteiten