Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Amsterdam in het kort fietstour

Met deze leuke fietstour van 2 uur leer je Amsterdam in korte tijd goed kennen. Fiets samen met de gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Nieuwezijds Kolk 29 (kantoor Yellow Bike)
Duur 2 uur
Taal gids Nederlands of Engels

De highlights

  • Leer Amsterdam in korte tijd goed kennen
  • Bekijk de top bezienswaardigheden van de stad!
  • Een leuke tour onder begeleiding van ervaren gidsen
  • Fiets o.a. langs de grachtengordel, de Jordaan en het Vondelpark
  • Ideaal voor wie in korte tijd veel wil zien en horen van de stad
  • Betaal makkelijk op locatie met cash, pin of creditcard

Dit ga je beleven

Een unieke stad is Amsterdam zeker. De vele schitterende grachtenpanden, intieme pleintjes en bekende wijken als de Jordaan geven de stad een karakteristieke uitstraling. Ga je binnenkort een dagje of weekend naar Amsterdam en zoek je een leuke activiteiten in Amsterdam? Dan is deze fietstour een regelrechte aanrader! In korte tijd zie je de hoogtepunten van de stad en leer je Amsterdam goed kennen.

Onder begeleiding van een Nederlandse gids fiets je in 2 uur tijd o.a. langs bezienswaardigheden als de grachtengordel, de Jordaan, het Vondelpark en de antiekbuurt. De gids vertelt je leuke achtergronden bij de verschillende spots, zodat je de historie en cultuur van de stad en de bezienswaardigheden ook echt leert kennen. Deze fietstour is ideaal om te doen tijdens een dagje Amsterdam. 's Ochtends maak op een leuke manier kennis met Amsterdam dankzij deze fietstour, waardoor je daarna met de tips en ideeën van de fietstour makkelijk zelf invulling geeft aan je middag in Amsterdam!

Inclusief

  • Huur van de fiets
  • Ervaren (Nederlandse en Engelse) gidsen
  • Regenponcho, mocht het gaan regenen

Beoordelingen

8,3
Erg goed

Op basis van 14 beoordelingen

Leuke fietstocht, met interessante informatie. Leuke gids en waren maar in een klein groepje. Super fijn !
8,0
Verschillende mooie plekken van Amsterdam gezien. Heel divers. Zeer goede gids. Wist veel te vertellen over Amsterdam en nam ook de tijd.
9,0
We hadden een nederlandse gids gevraagd. Maar aangezien we met 2 engelse waren bleek dat niet door te gaan. Maar uiteindelijk hebben ze dat toch gedaan! Erg fijn
10,0
Veel gezien in die paar uur. Werd kort wat verteld over waar we in de buurt waren. Groep was precies goed qua grootte. We gaan het zeker nog een keer doen in de toekomst.
8,0
Yellow Bike

Yellow Bike

In 1990 verzorgde Yellow Bike als één van de eerste bedrijven fietstours in een stad. 28 jaar later is Yellow Bike een begrip in Amsterdam en verzorgen ze dagelijks fietstours door de stad. Met een team van zo’n 60 mensen zorgen ze ervoor dat je het beste van Amsterdam op een leuke en deskundige manier gaat ervaren.

8,5
33 beoordelingen
5 activiteiten