Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Amsterdam

Fietstours in Amsterdam

Amsterdam is een sfeervolle stad vol historische bezienswaardigheden, culturele hotspots en gezellige straatjes. Ontdek de highlights en verborgen geheimen van Amsterdam en doe een fietstour met een échte Amsterdamse gids! Je fietst ontspannen door de stad, maakt kennis met alle bijzonderheden van Amsterdam en geniet zo volop van Amsterdam.


De ideale kennismaking

Amsterdam in het kort fietstour

Ervaar het beste van Amsterdam in korte tijd met de fiets. De Nederlandse gids neemt je mee langs historische monumenten, bijzondere bezienswaardigheden en beroemde hotspots. Zo leer je Amsterdam direct goed kennen!

Bekijk & boek

Ervaar Amsterdam

Amsterdam Compleet fietstour

De meest complete fietstour van Amsterdam! Fiets langs highlights als de Jordaan, het Leidseplein en de Rosse buurt, maar bekijk ook de onbekendere parels van de stad! Met deze fietstour krijg je een compleet beeld van Amsterdam.

Bekijk & boek

Voor gezinnen en vriendengroepen

Amsterdam Privé fietstour voor kleine groepen

Met deze fietstour neemt je eigen Amsterdamse privé gids je mee langs de hoogtepunten van Amsterdam! De gids heeft alle aandacht voor je groep, zodat je de historie en cultuur van de stad echt leert kennen.

Bekijk & boek

Voor bedrijven - scholen - groepen

Amsterdam Privé fietstour voor grote groepen

Voor grotere groepen die Amsterdam gaan bezoeken is deze privé fietstour ideaal! Met deskundige Nederlandstalige gidsen ontdek je op een leuke manier de highlights van Amsterdam en ervaar je de Amsterdamse sfeer volop!

Bekijk & boek

De natuur in

Waterland fietstour

Net buiten Amsterdam vind je het mooie, beroemde Noord-Hollandse landschap. Met deze fietstour fiets je ontspannen over de dijken en langs de molens van dit unieke gebied!

Bekijk & boek