Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rotterdam Privé Fietstour

Maak kennis met Rotterdam met deze privé fietstour!

Hoogtepunten

Rotterdam Privé Fietstour

Wil je Rotterdam meteen goed leren kennen? Dan is deze privé fietstour met lokale gids ideaal! Je fietst langs de highlights en de hidden treasures van de stad, leert meer over de geschiedenis, de hedendaagse hotspots en je hoort unieke verhalen over de stad en de plekken waar je stopt!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Op het stationsplein van Centraal Station, direct voor de schuifdeuren van de hoofdingang
Duur 2 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands, Duits of Engels

De highlights

  • Ontdek het beste van Rotterdam!
  • De vriendelijke & ervaren lokale gids laat je alle highlights zien
  • Zie bezienswaardigheden zoals de Markthal, de Kubuswoningen en het Centraal Station
  • Kom meer te weten over de historie, cultuur, identiteit en unieke plekken van Rotterdam
  • Je krijgt handige tips mee van de gids voor de rest van je verblijf in Rotterdam
  • De ideale kennismaking met Rotterdam!

Dit ga je beleven

Rotterdam is een leuke stad om te bezoeken voor een dagje of weekendje weg. Je vind er unieke bezienswaardigheden die de stad een echte eigen identiteit geven. Met deze leuke fietstour ga je het beste van de stad ontdekken, onder begeleiding van een enthousiaste Rotterdamse gids. Uniek aan deze fietstour is dat je niet alleen even stopt bij de meest bijzondere bezienswaardigheden, maar een aantal ook van binnen gaat bekijken! Zo ontdek je pas echt de mooiste verborgen plekjes van Rotterdam!

De enthousiaste gids laat je graag zien & ervaren wat zo speciaal is aan Rotterdam. Je ziet hoogtepunten van de moderne architectuur zoals het Centraal Station, De Rotterdam en de Markthal, waar je ook wat van de lekkere hapjes kunt proeven (niet inbegrepen). Je bezoekt hotspots voor jonge creatievelingen, de levendige wijk Katendrecht en ziet een aantal hidden treasures van de stad. De gids vertelt je meer over Rotterdam, de plekken waar je stopt en geeft je leuke tips voor de rest van je bezoek aan de stad. Zo leer je de stad goed kennen en voel je je na deze fietstour een echte Rotterdammer!

.

Inclusief

  • Deskundige lokale privé gids
  • Handige kaart van Rotterdam
  • Huur van de fietsen

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 16 beoordelingen

Informatief, leuk en gezellig. Dank..............................
8,0
Veel uitleg , goede routes , veel te zien op het parkoer !
9,0
Super leuke fietstour gehad met Lisa. Fietstour van 2,5 uur ging heel snel, leuke interessante gezien en gehoord! In een woord geweldig.
10,0
Ondanks het koele weer en stevige wind hadden wij een super leuke fietstour met onze enthousiaste gids Hassan die heel veel weet te vertellen over Rotterdam. Een gids waar je vrolijk van wordt, echt top!
10,0
Inside Rotterdam

Inside Rotterdam

Rotterdam is een fantastische stad, je moet alleen wel weten waar de leukste plekjes zijn. Gelukkig weet Ariane als geboren Rotterdamse precies waar je moet zijn. Om zoveel mogelijk mensen Rotterdam te laten ervaren begon ze Inside Rotterdam, met inmiddels een team van uitstekende gidsen.

9,1
31 beoordelingen
5 activiteiten