Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Rotterdam Privé Food Tour

Proef culinair Rotterdam te voet of met de fiets

Hapjes & drankjes

Rotterdam Privé Food Tour

Wil je de culinaire kant van Rotterdam ontdekken? Dan is deze Food Tour voor jou! De lokale gids (een echte foodie) neemt je mee op een ontdekkingstocht langs de leukste lokale culinaire plekjes van de stad. Zo krijg je een uitstekende indruk van lokaal Rotterdam en proef je bijzondere hapjes. Deze Food Tour kan als fietstour (12 km) of als wandeltour (6 km) gedaan worden.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Op het stationsplein van Centraal Station, direct voor de schuifdeuren van de hoofdingang
Duur 3 uur, 30 minuten
Taal gids Nederlands, Duits of Engels

De highlights

 • Een heerlijke privé food tour langs diverse culinaire plekjes in Rotterdam
 • Maak kennis met de historie en bezienswaardigheden van Rotterdam
 • Ontdek de leukste eetplekjes van de stad
 • Proef verschillende hapjes en lekkernijen (te vergelijken met een uitgebreide lunch)
 • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids, een echte foodie
 • Kies voor een fietstour (12 km) of wandeltour (6 km)
 • De wandeltour eindigt bij de Wilheminapier, de fietstour bij het Centraal Station

Dit ga je beleven

Maak kennis met de smaken van Rotterdam! In 3,5 uur tijd verken je het centrum van Rotterdam, waarbij de gids je meer vertelt over de historie en de bijzondere bezienswaardigheden. Maar centraal staan natuurlijk de smakelijke stops die je maakt tijdens deze food tour! Je bezoekt diverse eetplekjes waar je de lekker hapjes van Rotterdam proeft (zo'n 6 tot 7 proeverijen). De hoeveelheid hapjes is te vergelijken met een uitgebreide lunch.

Kies je ervoor om de tour te voet te doen dan zit een leuk ritje in een watertaxi inbegrepen bij de prijs. Zo zie je Rotterdam ook nog even vanaf het water! Met deze tour maak je op een ontspannen en gezellige manier kennis met de diversiteit van Rotterdam. De gids geeft onderweg leuke tips, achtergrondinformatie en vertelt meer over de culinaire kan van Rotterdam.

Inclusief

 • Deskundige lokale privé gids
 • 6 tot 7 proeverijen op verschillende locaties, te vergelijken met een uitgebreide lunch
 • 1 drankje
 • Flesje water
 • Handige kaart van de stad
 • Gebruik van uitstekende fietsen (bij keuze voor fietstour)
 • Ritje in de watertaxi (bij keuze voor de wandeltour)
 • E-bike upgrade mogelijk bij de fietstour (€22 per upgrade)
 • De wandeltour eindigt bij de Wilheminapier, de fietstour bij het Centraal Station

Beoordelingen

9,5
Geweldig

Op basis van 4 beoordelingen

Onze gids HASSAN......1 WOORD......SUPERGEWELDIG. Weet heel de tijd onze aandacht te houden. Weet héééél veel over Rotterdam EN.....hij geeft er geregeld een grappige toets aan. EEN TOPPER!!!!!!
10,0
Ariane deed de tour op een ontspannen manier. Ze wist veel te vertellen over de stad. Er was een heel leuke wisselwerking tussen haar en ons als groep. Zoals ze zelf zei het was een feestje. Zo hebben wij het ook ervaren
9,0
Super leuke tour. Veel gezien van de stad, heerlijke hapjes geproefd onderweg. Erg leuke tourgids. Super leuke meid die veel over de stad te vertellen had. Geen momenten van stiltes. Geen honger gevoel. Super gezellig. Zeker de moeite en het geld waard.
10,0
Een super idee om in een relatief korte tijd kennis te maken met de stad Rotterdam. Je komt bij de beste eet-adresjes, hoort allerlei weetjes over de architectuur, historie en de huidige plannen. Onze gids Hassan was geweldig. Hij wist heel veel te vertellen. Omdat er slecht weer werd voorspeld, kregen we een dag vooraf te horen dat de tour iets werd aangepast zodat we niet al te lang buiten hoefden te wachten. Echt een op maat gemaakt uitje. Wij hebben er super van genoten!
9,0
Inside Rotterdam

Inside Rotterdam

Rotterdam is een fantastische stad, je moet alleen wel weten waar de leukste plekjes zijn. Gelukkig weet Ariane als geboren Rotterdamse precies waar je moet zijn. Om zoveel mogelijk mensen Rotterdam te laten ervaren begon ze Inside Rotterdam, met inmiddels een team van uitstekende gidsen.

9,2
32 beoordelingen
5 activiteiten