Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Rotterdam

Fietstours in Rotterdam

De meest hippe Nederlandse stad van dit moment? Rotterdam natuurlijk! Met deze leuke fietstours zie je alles dat Rotterdam zo speciaal maakt, onder begeleiding van een uitstekende lokale Rotterdamse gids! Zie de highlights en bijzondere bezienswaardigheden in Rotterdam op een verrassend leuke en relaxte manier met de fiets. Boek je fietstour direct online en haal alles uit je dag of weekendje Rotterdam!


Met je eigen groepje

Rotterdam Privé Fietstour

Met deze fietstour gaan jij en je gezin, vrienden of collega's Rotterdam van top tot teen verkennen met een uitstekende Rotterdamse privé gids! Je ziet de unieke highlights van de stad, bezoekt de hotspots en ontdekt leuke hidden treasures. De lokale gids zal je laten zien waarom Rotterdam zo'n bijzondere & hippe stad is vol boeiende plekken en verhalen.

Bekijk & boek

De oorlogsgeschiedenis

Rotterdam Oorlog Fietstour

Rotterdam en de Tweede Wereldoorlog zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met deze fietstour ga je met eigen ogen zien en ervaren wat de impact is geweest van de Tweede Wereldoorlog op Rotterdam. Onder deskundige begeleiding fiets je naar verschillende belangrijke plekken en kom je meer te weten over Rotterdam ten tijde van de oorlog en de daaropvolgende wederopbouwperiode.

Bekijk & boek

Echt Rotterdams

De Haven van Rotterdam Privé Fietstour

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa en een essentiële stop tijdens je bezoek aan Rotterdam, want je begrijpt Rotterdam pas echt wanneer je de haven hebt bezocht! Met deze fietstour ga je op ontdekkingstocht door de haven van Rotterdam, onder begeleiding van een deskundige lokale gids!

Bekijk & boek

Street art, multicultureel & hip

Rotterdam WildWest Privé Fietstour

Duik het echte Rotterdam in met deze verrassende fietstour! Ontdek mooie street art, levendige wijken, fraaie architectuur, urban farms en lokale initiatieven. Zo leer je Rotterdam pas echt goed kennen!

Bekijk & boek

Proef de hapjes van Rotterdam

Rotterdam Privé Food Tour

Wil je de culinaire kant van Rotterdam ontdekken? Dan is deze Food Tour voor jou! De lokale gids (een echte foodie) neemt je mee op een ontdekkingstocht langs de leukste lokale culinaire plekjes van de stad. Zo krijg je een uitstekende indruk van lokaal Rotterdam en proef je bijzondere hapjes. Deze Food Tour kan als fietstour of als wandeltour gedaan worden.

Bekijk & boek