Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Wenen Privé fietstour

Ontdek de highlights van Wenen met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's! Met deze privé fietstour laat jullie persoonlijke privé gids de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zien.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Franz Josefs Kai 45 (Kantoor Vienna Explorer)
Duur 3 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • Ontdek Wenen met je eigen privé gids!
  • Fietsen langs de highlights, hidden gems en hotspots
  • Gegarandeerd een privé fietstour met je eigen reisgezelschap
  • Specifieke wensen en interesses? Geef het door!
  • De leukste manier om Wenen te leren kennen
  • Grotere groep? Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf!

Dit ga je beleven

Wil je ontspannen en met de volledige aandacht van de gids Wenen verkennen? Dan is een privé fietstour een uitstekende optie. Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen reisgezelschap fietst en hebt alle mogelijkheden om de fietstour aan te passen op jullie eigen wensen en interesses. Wil je de belangrijkste bezienswaardigheden, de hotspots, de hidden gems of de leukste straatjes van Wenen verkennen? Alles is mogelijk! Geef je wensen en interesses door bij het plaatsen van je boeking.

Let op: Voor deze privé tour ontvangt Vienna Explorer het totaalbedrag graag vooraf, om zo de gids en fietsen in te boeken. Na het boeken ontvang je een e-mail met daarin de gegevens voor het voldoen van het totaalbedrag aan Vienna Explorer.

Inclusief

  • Gebruik van goede fietsen
  • Deskundige privé gids

Exclusief

  • Betaling op locatie met cash niet mogelijk, Vienna Explorer stuurt na de boeking instructies toe voor het voldoen van de betaling

Beoordelingen

9,3
Geweldig

Op basis van 3 beoordelingen

De City Tour voert je lang alle bezienswaardigheden van Wenen met een zeer deskundige gids. De tour is actief en interessant en de gids flexibel en humoristisch.
9,0
Drie uur met privégids door Wenen gefietst. Ontzettend aardige deskundige gids. Mooie verhalen over Wenen !
9,0
TOP! Horst is/was een geweldige, humoristische gids
10,0
Vienna Explorer

Vienna Explorer

In 2010 kreeg Maximilian het idee om bezoekers van Wenen de stad en haar omgeving op een leuke en relaxte manier te laten zien. Vienna Explorer werd geboren en Maximilian begon met het verzorgen van fiets- en wandeltours. Inmiddels werken hij en zijn team dagelijks aan het organiseren van unieke dagtrips, fiets- en wandeltours in en rondom Wenen.

8,0
33 beoordelingen
7 activiteiten