Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Fietsen in Wenen

Fietstours in Wenen

Wenen is een klassieke stad vol prachtige bezienswaardigheden, gezellige cafés en levendige hotspots. Ervaar het echte Wenen en doe een fietstour met een local als gids! Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad ontspannen met de fiets en leert de stad goed kennen. Boek één van deze leuke fietstours en ontdek Wenen !


De ideale kennismaking

Ontdek Wenen fietstour

Ontdek ontspannen met de fiets de belangrijkste bezienswaardigheden van Wenen en proef de lokale sfeer. De lokale gids neemt je mee langs historische monumenten, levendige hotspots en de meest bijzondere plekken van de stad. Zo leer je het échte Wenen goed kennen!

Bekijk & boek

Een dagje weg

Wine & Bike Wachau vallei fietstour

Geniet van het landschap van deze wereldberoemde regio terwijl je fietst langs middeleeuwse dorpjes en de lekkerste lokale wijnen, chocolade en jam proeft! De gids vertelt enthousiast over de historie en cultuur van deze wereldberoemde regio.

Bekijk & boek

Met je eigen groep

Ontdek Wenen Privé fietstour

Ontdek de highlights van Wenen met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's! Met deze privé fietstour laat jullie persoonlijke privé gids de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zien.

Bekijk & boek

Idyllische landschappen

Groen Wenen, Donau & Prater e-fatbike fietstour

Verlaat voor even de drukte van de stad en fiets ontspannen door de prachtige groene omgeving rondom Wenen! Met deze fietstour fiets je op een elektrische fiets met wat dikkere banden dan normaal, een zogeheten e-fatbike. Geniet van een heerlijke middag buiten Wenen!

Bekijk & boek