Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Wenen fietstour

Verken het prachtige Wenen met deze populaire fietstour!

Hoogtepunten

Ontdek Wenen fietstour

Door
Vienna Explorer
Vienna Explorer
8,0
Met deze fietstour ontdek je de mooiste spots van Wenen op een ontspannen en leuke manier. De Engelstalige gids neemt je enthousiast mee langs de hoogtepunten van deze indrukwekkende stad vol met historie!
Starttijd
14:30
Meeting point
Franz Josefs Kai 45 (Kantoor Vienna Explorer)
Duur
3 uur
Taal gids
Engels

De highlights

  • De nr. 1 fietstour in Wenen!
  • Je ziet alle top bezienswaardigheden van Wenen in korte tijd
  • De gids laat je het beste van de stad zien en vertelt leuke achtergronden
  • De ideale kennismaking met Wenen
  • Fiets langs bezienswaardigheden als de Opera en het Stephansdom
  • Krijg de beste insider tips van de gids voor je verdere verblijf in Wenen
  • Betaal makkelijk op locatie met cash, pin of credit card

Dit ga je beleven

Naast de klassieke muziek en opera staat Wenen ook bekend als een groene stad. Met deze fietstour pak je alle highlights mee, zo verken je naast de Opera, het parlement, Heldenplatz en de Universiteit ook hedendaagse highlights als het excentrieke Hundertwasserhaus, een echte must see! De gids geeft je onderweg graag tips over leuke dingen om te doen in Wenen, zodat je ook tijdens de rest van je stedentrip in Wenen genoeg te doen hebt!

Wenen is een fietsvriendelijke stad waardoor je met deze fietstour lekker ontspannen de stad verkent. De tour duurt drie uren en start om 14:30. Wil je Wenen dus op een leuke manier leren kennen? Dan is deze fietstour een verrassend leuke activiteit om te ondernemen tijdens je bezoek aan deze klassieke stad!

Let op: Deze fietstour is alleen in de lente-, zomer- en herfstmaanden beschikbaar. De Wenen Privé fietstour is het gehele jaar te boeken en met je eigen privé gids!

Inclusief

  • Huur van de fiets
  • Ervaren gids

Beoordelingen

7,8
Goed

Op basis van 20 beoordelingen

It was a very nice tour. Good impression of the highlights of Vienna. Pieter was an excellent guide. Give him the compliments of the Dutch couple Jos and Henny
8,0
Aardige gids (Robert) en leuke dingen gezien! Zo krijg je snel een indruk van de stad, met goede uitleg van de bezienswaardigheden
9,0
Startpunt makkelijk te bereiken, veel gezien. Goede indruk van Wenen gekregen. Gids vertelde over de bezienswaardigheden maar ook leuke anekdotes.
8,0
Te veel mensen in de groep en zelfs mensen in de groep die niet konden fietsen waardoor iedereen opgehouden werd en veiligheid in geding was.
6,0
Vienna Explorer

Vienna Explorer

In 2010 kreeg Maximilian het idee om bezoekers van Wenen de stad en haar omgeving op een leuke en relaxte manier te laten zien. Vienna Explorer werd geboren en Maximilian begon met het verzorgen van fiets- en wandeltours. Inmiddels werken hij en zijn team dagelijks aan het organiseren van unieke dagtrips, fiets- en wandeltours in en rondom Wenen.

8,0
40 beoordelingen
9 activiteiten