Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Citytrips voor foodies

10 heerlijke food tours voor je citytrip

Foodie en liefhebber van stedentrips? Ontdek dan je volgende bestemming met deze overheerlijke food tours in een aantal van de mooiste steden van Europa. Taste the city!


Culinair Lissabon

De Smaken van Lissabon Food Tour

Heerlijk, al die Portugese smaken en geuren! Met deze food tour ga je de gastronomie van Lissabon ontdekken. Een heerlijke proeverij langs de food hotspots van de stad. Verdiep je in de Portugese keuken en voel je een echte local!

Bekijk & boek

NR. 2

De smaken van Londen

De multiculturele mix in Londen zorgt ervoor dat Londen een foodie bestemming is die niet mag ontbreken op je bucket list voor het komende jaar. Vooral de hippe overdekte food halls zijn een walhalla voor foodies! Deze food tour neemt je o.a. mee naar de Borough Market, een heerlijke plek vol lokale producten en specialiteiten. Proeven maar!

Bekijk & boek

Zaterdagochtend

Rome Historisch Centrum food tour

Een weekendje Rome zonder de overheerlijke echte Italiaanse keuken te ervaren? Zonde! Rome heeft op culinair gebied enorm veel te bieden. Met deze heerlijke food tour neemt een deskundige lokale gids je mee langs de food hotspots in Rome, waar je de echte Italiaanse keuken gaat proeven. Het ideale begin van je zaterdagochtend in Rome!

Bekijk & boek

NR. 4

De smaken van Kopenhagen

De New Nordic Cuisine is inmiddels wereldwijd bekend dankzij toprestaurants als Noma. De Denen houden niet alleen van heerlijke verse producten uit de omgeving, maar iets lekker zoets gaat er ook wel in! Deze food tour staat in het teken van de zoete delicatessen die je in Kopenhagen volop kunt vinden. Wanneer heb jij voor het laatst Flødebolle, Grød en Sjælevarmer gehad?

Bekijk & boek

De smaken van Florence

Florence Food Tour

In Italië zit je als liefhebber van lekker eten wel goed! De traditionele Italiaanse keuken kent iedereen, maar ook voor moderne culinaire hoogstandjes zit je in Italië goed. Met deze overheerlijke food tour neemt een deskundige lokale Engelstalige gids je mee langs verrukkelijke culinaire plekjes in Florence. Zo proef je traditionele lokale hapjes en gerechten, de échte smaken van Italië!

Bekijk & boek

De Hongaarse keuken

Culinaire Boedapest Food Tour

Boedapest is de ideale plek om het beste van de Hongaarse keuken te ontdekken. Met deze food tour neemt de foodie gids je mee langs de food hotspots, waar je de lekkerste Hongaarse specialiteiten gaat proeven!

Bekijk & boek

Tapas in Valencia

Valencia Tapas Tour

Met deze heerlijke Tapas Tour vermijd je de volle toeristenrestaurants en bezoek je te voet authentieke, lokale tapasbars waar je de heerlijke tapas gaat proeven. Onder begeleiding van een Engelstalige gids (een échte local foodie maak je kennis met de Spaanse keuken en proef je meer dan 10 verschillende tapas. Deze gezellige tapas barretjes wil je absoluut nog een keer bezoeken tijdens je verblijf in Valencia!

Bekijk & boek

Proef de Griekse keuken

Mezedakia Hapjes & Restaurants Proeverij

Een heerlijke culinaire food tour met Nederlandse gids waarbij je gerechten uit de Griekse keuken gaat proeven in authentieke barretjes en restaurants in Athene. Weg van de toeristische restaurants ontdek je pas echt wat de Griekse keuken allemaal te bieden heeft!

Bekijk & boek

De Catalaanse keuken

Barcelona Secret Food Tour

Met deze heerlijke food tour neemt een uitstekende lokale Engelstalige gids je mee op een culinaire ontdekkingsreis door de traditionele en moderne Catalaanse keuken! Proef lokale tapas en lekkernijen en ontdek de sfeervolle wijken Born en Barceloneta!

Bekijk & boek

De lokale keuken

A Taste of Nice Food tour

De beroemde keuken van Nice, de Cuisine Niçoise, trekt jaarlijks vele toeristen aan. Het is niet voor niets dat Nice bekend staat als de culinaire hoofdstad van Zuid-Frankrijk! Met deze unieke culinaire tour vermijd je de drukke toeristische spots en ga je op een echte ontdekkingstocht langs de Cuisine Niçoise.

Bekijk & boek