Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Citytrips voor foodies

10 heerlijke food tours voor je citytrip

Foodie en liefhebber van stedentrips? Ontdek dan je volgende bestemming met deze overheerlijke food tours in een aantal van de mooiste steden van Europa. Taste the city!


NR. 1

De smaken van Lissabon

Lissabon is op culinair gebied een spannende en goed betaalbare bestemming. De Portugezen houden wel van lekker eten, probeer vooral de Petiscos (Portugese Tapas). Met deze food tour laat een enthousiaste lokale gids je kennismaken met de culinaire kant van Lissabon. Uiteraard met de nodige restauranttips en verhalen over de Portugese eetcultuur!

Bekijk & boek

Proef Londen

Traditional British London Food Tour

Een bezoek aan Londen kan eigenlijk niet zonder een kennismaking met de heerlijk diverse food culture van de stad. Met deze unieke food tour neemt een deskundige local je mee langs de food hotspots van Londen!

Bekijk & boek

NR. 3

De smaken van Rome

De Italiaanse keuken zit vol traditie en heerlijke smaken. De verse producten die hierin gebruikt worden proef je nergens beter dan in Italië zelf! In een stad als Rome komt de traditionele Italiaanse keuken samen met de nieuwste ontwikkelingen op culinair gebied. Met deze food tour laat een local je enkele heerlijk authentieke Italiaanse specialiteiten proeven!

Bekijk & boek

NR. 4

De smaken van Kopenhagen

De New Nordic Cuisine is inmiddels wereldwijd bekend dankzij toprestaurants als Noma. De Denen houden niet alleen van heerlijke verse producten uit de omgeving, maar iets lekker zoets gaat er ook wel in! Deze food tour staat in het teken van de zoete delicatessen die je in Kopenhagen volop kunt vinden. Wanneer heb jij voor het laatst Flødebolle, Grød en Sjælevarmer gehad?

Bekijk & boek

NR. 5

De smaken van Florence

We gaan weer even terug naar Italië, want ook in Florence valt voor foodies meer dan genoeg te proeven! De opkomst van craft beer is in Italië inmiddels niet meer te stoppen, waardoor een ontdekkingstocht langs de lekkerste Italiaanse craft beers zeker geen straf is. Laat je verrassen door de smaken die de lokale gids voor je in petto heeft!

Bekijk & boek

NR. 6

De smaken van Boedapest

Niet iedereen is even bekend met de Hongaarse keuken, maar ook hier vind je overheerlijke smaken! In een grote stad als Boedapest zijn daarnaast altijd interessante ontwikkelingen op culinair gebied gaande. Onze local foodie gids is helemaal op de hoogte van de food hotspots en neemt je graag mee op een lekkere ontdekkingsreis vol Hongaarse smaken!

Bekijk & boek

NR. 7

De smaken van Valencia

De echte Spaanse Tapas mogen niet ontbreken op deze lijst! In Valencia staat het zo vol met leuke traditionele tapasbarretjes dat je eigenlijk teveel keuze hebt. Om je te helpen bij je keuzestress is deze food tour ideaal. Een lokale foodie maakt je wegwijs door het woud van restaurants en barretjes en laat je de lekkerste tapas proeven!

Bekijk & boek

NR. 8

De smaken van Athene

In Griekenland weten ze wel wat goed eten is. De Griekse keuken zit dan ook bomvol heerlijke recepten. In Athene kun je kennismaken met de traditionele en de vernieuwende kant van gastronomisch Griekenland. De lokale gids neemt je mee langs haar favoriete food hotspots, zo proef je het beste van de Griekse keuken!

Bekijk & boek

NR. 9

De smaken van Barcelona

Maak je stedentrip Barcelona helemaal compleet met deze smakelijke food tour! Onder begeleiding van een deskundige lokale Barcelonese gids maak je op een toegankelijke manier kennis met de gastronomie en eetcultuur van Barcelona en in het bijzonder Catalonië.

Bekijk & boek

NR. 10

De smaken van Nice

De Franse keuken heeft geen introductie meer nodig. Liever proef je 'm meteen! In Nice kan dat, met deze smakelijke food tour. De lokale gids laat je zien waar de locals van Nice zelf graag komen om te eten. Zo proef je de lekkere Cuisine Niçoise en leer je meer over de culinaire kant van Nice en Frankrijk.

Bekijk & boek