Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Citytrips voor foodies

9 heerlijke food tours voor je citytrip

Foodie en liefhebber van stedentrips? Ontdek dan je volgende bestemming met deze overheerlijke food tours in een aantal van de mooiste steden van Europa. Taste the city!


Culinair Lissabon

De Smaken van Lissabon Food Tour

Heerlijk, al die Portugese smaken en geuren! Met deze food tour ga je de gastronomie van Lissabon ontdekken. Een heerlijke proeverij langs de food hotspots van de stad. Verdiep je in de Portugese keuken en voel je een echte local!

Bekijk & boek

NR. 2

De smaken van Londen

De multiculturele mix in Londen zorgt ervoor dat Londen een foodie bestemming is die niet mag ontbreken op je bucket list voor het komende jaar. Vooral de hippe overdekte food halls zijn een walhalla voor foodies! Deze food tour neemt je o.a. mee naar de Borough Market, een heerlijke plek vol lokale producten en specialiteiten. Proeven maar!

Bekijk & boek

NR. 3

De smaken van Rome

De Italiaanse keuken zit vol traditie en heerlijke smaken. De verse producten die hierin gebruikt worden proef je nergens beter dan in Italië zelf! In een stad als Rome komt de traditionele Italiaanse keuken samen met de nieuwste ontwikkelingen op culinair gebied. Met deze food tour laat een local je enkele heerlijk authentieke Italiaanse specialiteiten proeven!

Bekijk & boek

NR. 4

De smaken van Florence

We gaan weer even terug naar Italië, want ook in Florence valt voor foodies meer dan genoeg te proeven! De opkomst van craft beer is in Italië inmiddels niet meer te stoppen, waardoor een ontdekkingstocht langs de lekkerste Italiaanse craft beers zeker geen straf is. Laat je verrassen door de smaken die de lokale gids voor je in petto heeft!

Bekijk & boek

Proef de stad

Boedapest Food Tour

In Boedapest is natuurlijk meer te zien & doen dan alleen de fraaie architectuur en historische bezienswaardigheden. Dit is het ideale moment om de Hongaarse keuken te ontdekken! Met deze heerlijke food tour bezoek je de food hotspots van Boedapest en proef je de lekkerste Hongaarse specialiteiten. Heerlijk!

Bekijk & boek

Een avond vol gezelligheid

Valencia Tapas Tour

Met deze heerlijke Tapas Tour vermijd je de volle toeristenrestaurants en bezoek je te voet authentieke, lokale tapasbars waar je de heerlijke tapas gaat proeven. Onder begeleiding van een échte Local Foodie als gids maak je kennis met de Spaanse keuken en proef je meer dan 10 verschillende tapas. Deze gezellige tapas barretjes wil je absoluut nog een keer bezoeken tijdens je verblijf in Valencia!

Bekijk & boek

Proef de Griekse keuken

Mezedakia Hapjes & Restaurants Proeverij

Een heerlijke culinaire food tour met Nederlandse gids waarbij je gerechten uit de Griekse keuken gaat proeven in authentieke barretjes en restaurants in Athene. Weg van de toeristische restaurants ontdek je pas echt wat de Griekse keuken allemaal te bieden heeft!

Bekijk & boek

De Catalaanse keuken

Barcelona Secret Food Tour

Met deze heerlijke food tour neemt een uitstekende lokale Engelstalige gids je mee op een culinaire ontdekkingsreis door de traditionele en moderne Catalaanse keuken! Proef lokale tapas en lekkernijen en ontdek de sfeervolle wijken Born en Barceloneta!

Bekijk & boek

De lokale keuken

A Taste of Nice Food tour

De beroemde keuken van Nice, de Cuisine Niçoise, trekt jaarlijks vele toeristen aan. Het is niet voor niets dat Nice bekend staat als de culinaire hoofdstad van Zuid-Frankrijk! Met deze unieke culinaire tour vermijd je de drukke toeristische spots en ga je op een echte ontdekkingstocht langs de Cuisine Niçoise.

Bekijk & boek