Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Wat te doen in Krakau

Boek de leukste tours & activiteiten en ontdek Krakau met lokale gidsen geselecteerd op kwaliteit en échte passie voor de stad

Wat te doen in Krakau

Het grootste middeleeuwse plein van Europa vind je in Krakau, Rynek Główny. Maar ook de rest van deze historische stad staat vol bijzondere monumenten en bezienswaardigheden. Je bezoek aan Krakau begin je meteen goed door een fietstour te doen met een leuke lokale gids. Zo zie je alle highlights van Krakau en leer je Krakau goed kennen. Ook een rondleiding door het historische centrum (Stare Miasto) is de moeite waard. Genoeg leuke dingen om te doen in Krakau! Jaarlijkse festivals en culturele evenementen zoals Wianki in juni geven je een kijkje in de identiteit van de stad. Dit zijn de leukste activiteiten in Krakau.

Fietstours: Ontspannen fietsen door Krakau

Met een fietstour ontdek je Krakau op een relaxte manier. Je stopt bij de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen geheimen van Krakau. Hier vertelt de lokale gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
Ontdek alle fietstours

Dagtrips: Verken de omgeving buiten Krakau

Nu je toch in Krakau bent heb je de kans om ook wat van de mooie omgeving te ervaren. Want in Polen vind je meer plekken die een bezoek absoluut waard zijn. Met een dagtrip ontdek je ze. Deze dagtrips vanuit Krakau mag je niet missen!
Ontdek alle dagtrips

Kies

Kies uit onze tours & activiteiten in Krakau

Ontdek

Ontdek Krakau met échte

Geniet

Ervaar het beste van Krakau en geniet volop van je citytrip

Over Krakau

Krakau
De historie van Krakau begon honderden jaren geleden op de heuvel van Wawel. De eerste bewoners vestigden zich hier en in de Middeleeuwen werden hier het prachtige Kasteel van Wawel en Kathedraal van Wawel gebouwd. De nederzetting groeide snel en Krakau ontwikkelde zich tot een cultureel centrum van Europa. Het stadscentrum van Krakau staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De rijke culturele historie van Krakau wordt pas echt duidelijk als je de verschillende bezienswaardigheden bezoekt. Met één van de activiteiten maak je op een leuke manier kennis met de prachtige stad Krakau.