Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Compleet Krakau fietstour

Ervaar de meest complete kennismaking met Krakau

Hoogtepunten

Compleet Krakau fietstour

Geniet volop van Krakau met deze fietstour langs alle highlights en verborgen geheimen van de stad. Met deze fietstour neemt een goede lokale gids je mee op een heerlijke ontdekkingstocht door Krakau. Je leert de stad meteen goed kennen en weet na de fietstour de beste plekjes en leukste straatjes met gemak te vinden.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Voorbij de Sint-Adalbertkerk (Kościół Świętego Wojciecha) op de binnenplaats van Grodzka 2 (aan het begin van de straat)
Duur 4 uur
Taal gids Engels

De highlights

  • De meest complete tour door Krakau
  • Fiets heerlijk ontspannen door de stad
  • Onder begeleiding van een goede lokale gids
  • Zie alle hoogtepunten en ontdek de verborgen geheimen van Krakau
  • Perfect als kennismaking met de stad

Dit ga je beleven

Maak kennis met Krakau en geniet volop van je bezoek aan deze leuke Poolse stad. Met deze fietstour ontdek je de hoogtepunten, unieke plekjes en bijzondere bezienswaardigheden van Krakau heerlijk ontspannen onder begeleiding van een ervaren lokale Engelstalige gids. Je krijgt een compleet beeld van de stad en haar historie, cultuur en identiteit.

In het eerste gedeelte van de fietstour verken je de fraaie oude stad van Krakau, waarbij hoogtepunten zoals de Grote Markt, de oude stadsmuren en de Mariakerk niet ontbreken. De gids vertelt meer over de bijzondere plekken waar je stopt, zo leer je de stad en haar inwoners écht kennen. In het tweede gedeelde verlaat je het centrum en fiets je o.a. naar Kazimierz (de Joodse Wijk) en de Oskar Schindlerfabriek. In dit gedeelte vertelt de gids ook meer over het dagelijkse leven in Krakau. Zo krijg je een compleet beeld van de stad en weet je na deze fietstour de beste plekjes probleemloos te vinden.

Inclusief

  • Een deskundige lokale Engelstalige gids
  • Gebruik van goede fietsen
  • Veel stops met boeiende achtergrondinformatie

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 1 beoordeling

Ten zeerste aan te bevelen. Op 4 uur tijd krijg je een zeer goede indruk van Krakau en mede door de fiets kunnen grotere afstanden afgelegd worden en kan je meer zien. Zeer goede Nederlandstalige (Poolse) gids. Bij huur fiets na Compleet Krakau fietstour kregen we een kortingsbon van 50% voor de huur van een fiets. We hebben daar gretig gebruik van gemaakt en direct een fiets voor 24 uur gehuurd. De fietsen zouden iets beter mogen onderhouden worden.
8,0
Cool Tour Company Krakow

Cool Tour Company Krakow

Sinds 2005 organiseert Marcin rondleidingen door Krakau. Gedreven door zijn passie voor de stad ontwikkelde hij verschillende thematische rondleidingen langs de highlights, verborgen plekjes en leukste wijken van de stad. Inmiddels beschikt hij over een team van deskundige gidsen en worden er naast wandeltours ook fietstours en Segway tours georganiseerd.

8,0
1 beoordeling
3 activiteiten