Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Huur een e-car voor 1 dag

Huur een Twizy e-car ontdek Lissabon op een unieke manier!

Hoogtepunten

Huur een e-car voor 1 dag

De ideale manier om het heuvelachtige Lissabon de verkennen! Met deze leuke activiteit heb je 6 uren lang de beschikking over een handige Twizy e-car. Met deze compacte elektrische auto verken je probleemloos alle bijzondere plekjes van Lissabon. Omdat deze e-car zo compact is parkeer je 'm bovendien op alle mogelijke plekken!
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Rua da Madalena 67 (kantoor Lisbon Eco Tours)
Duur 6 uur
Taal gids Engels

De highlights

 • De ideale manier om Lissabon te verkennen!
 • Ontdek de beroemde uitzichtpunten van Lissabon met de compacte Twizy e-car
 • Rijdt ontspannen naar de beroemde bezienswaardigheden
 • Je volgt geen vaste route, maar kiest je eigen avontuur!
 • De audio gids vertelt je leuke achtergronden bij de hotspots

Dit ga je beleven

De zeven heuvels van Lissabon bieden je een aantal prachtige uitzichtpunten op de stad. Met de Twizy e-car ontdek je ze allemaal met gemak, want deze geruisloze elektrische auto is het perfecte vervoersmiddel voor je ontdekkingstocht door Lissabon! Met deze Free Ride volg je geen vaste route, maar kies je je eigen avontuur! Met de handige GPS gids weet je alle bezienswaardigheden in Lissabon makkelijk te vinden en krijg je leuke achtergronden en weetjes te horen van de audio gids.

Handig om te weten:

 • - Er is ruimte voor 2 personen per Twizy
 • - De bestuurder moet minimaal 18 jaar zijn
 • - De bestuurder moet minimaal 1 jaar een geldig rijbewijs hebben
 • - Je betaalt ter plekke €250 borg (met cash of credit card) welke je na afloop terug krijgt

Inclusief

 • Inclusief audio gids en GPS hotspots
 • Inclusief huur van de Twizy (er passen 2 personen in 1 Twizy)

Beoordelingen

9,5
Geweldig

Op basis van 2 beoordelingen

De e-car is een geweldige auto. Hij trekt sneller op tot stadsverkeer snelheid dan andere motorvoertuigen, de draaicirkel is heel klein, en hij is ook heel kort. Nadeel is dat voor de achterpassagier de stoel even naar voren moet, dus de bestuurder moet er altijd eerst uit. (tenzij de passagier lenig is, en/of de bestuurder kort is.). Wij hebben de e-car als huurauto gebruikt, wel geprobeerd de aangeraden routes te volgen, maar 8 uur was daar niet genoeg voor, ondanks dat we door een politieafzetting een gedeelte van de routes niet konden rijden. Als je de e-car als activiteit zelf ziet, en het niet gebruikt als huurauto, dan heb je kans dat 6 uur genoeg is. Ik hoop dat ze met een meerdaags huurplan komen, want de overige dagen heb ik hem echt gemist.
10,0
Alles was inorde en geregeld. Auto stond klaar. Er werd voldoende uitleg gegeven. Aanrader om in lissabon overal te kunnen geraken.
9,0
Lisbon Eco Tours

Lisbon Eco Tours

In 2016 besloten Rui & Ana hun leven om te gooien en hun passie voor Lissabon te gaan delen met anderen. Ze richtten Lisbon Eco Tours op, gericht op het ervaren, proeven en beleven van het beste van Lissabon op een milieuvriendelijke en leuke manier. Ze ontwikkelden verschillende unieke GPS routes (inclusief audio-gids) door de stad, welke je aflegt in een Twizy e-car. Leuk!

9,0
13 beoordelingen
4 activiteiten