Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Lissabon Hoogtepunten fiets- of wandeltour

Kies zelf of je wil wandelen of fietsen (met e-bikes!) met deze leuke tour langs de highlights van Lissabon! De ervaren lokale gids laat je het Lissabon zien zoals de inwoners het kennen. Ontdek de essentiële highlights, de cultuur, de historie & de lokale sfeer. Natuurlijk krijg de beste insider tips voor de optimale "Lissabon experience"!

De highlights

  • De essentiële kennismaking met Lissabon!
  • Ontdek de stad zoals haar inwoners het kennen
  • Kies uit een e-bike fietstour of een wandeltour
  • Ervaar de historie, architectuur, gastronomie en cultuur
  • Onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste gids
  • Geniet van heerlijke koffie en cake

Dit ga je beleven

Lissabon heeft als historische stad een rijk verleden vol met verhalen en cultuur. Deze fiets- of wandeltour neemt je mee langs de essentiële spots die Lissabon maken tot wat het nu is. Je ziet prachtige architectuur, voelt de historie, ontdekt de gastronomie en ervaart de cultuur van Lissabon dankzij de boeiende verhalen en achtergronden die de enthousiaste gids je vertelt. Dit wordt gecombineerd met uitstekende tips voor de beste restaurants, winkels en hotspots, om zo je ervaring van deze mooie stad zo optimaal mogelijk te maken. Aan het einde van deze fiets- of wandeltour ken je Lissabon zoals de locals haar kennen!

Let op: Er zijn minimaal 2 deelnemers nodig om de tour door te laten gaan.

Praktische informatie

Inclusief

  • Ervaren lokale gids
  • Tram ticket wanneer je kiest voor de wandeltour
  • E-bikes wanneer je kiest voor de fietstour
  • Pauze met koffie en cake

Beoordelingen

8,6
Erg goed

Op basis van 5 beoordelingen

Catarina heeft ons veel kunnen vertellen over de geschiedenis van Lissabon, met veel leuke weetjes! Het was een hele leuke manier om de stad te ontdekken. Een aanrader!
9,0
Wij hebben de fietstoer (e-bike) gedaan, is echt een aanrader! Wij hadden ook wel veel geluk want wij waren maar met twee personen en de gids. Gids Daniel was goed en vertelde veel.
9,0
Een leuke ontmoetingsplaats voor de wandeling. We waren met zijn vieren en waren erg tevreden over de verhalen en uitleg. Vooral de details, die je als toerist in een nieuwe stad ontgaan, zijn leuk om te horen en te zien. Tips over waar te eten en wat te drinken waren ook welkom. (Het aanbod is groot, maar de kwaliteit soms onduidelijk). Veel gezien in die 3 uur met gelegenheid even naar het toilet te kunnen en een gezellige koffie met pastel de nata.
8,0
De gids was een wandelende encyclopédie. Ze heeft meer dan drie uur aan een stuk gepraat, boeiend, en enthousiast. Zeer goed dus, jammer dat we niet alles kunnen onthouden:)
9,0
Lisboa Autêntica

Lisboa Autêntica

8,8
17 beoordelingen
11 activiteiten