Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Lissabon in één dag

De meest complete kennismaking met Lissabon!

Hoogtepunten

Lissabon in één dag

Wandel door de historische wijken, bezoek Belém en maak kennis met alle hoogtepunten van Lissabon! Met deze dagtrip laat een deskundige lokale gids je Lissabon zo compleet mogelijk zien. Inclusief vervoer in een comfortabel busje!
Starttijd 09:00
Meeting point Je hotel/accommodatie in Lissabon
Duur 8 uur
Taal gids Engels

De highlights

 • De meest complete kennismaking met Lissabon
 • Onder begeleiding van een deskundige lokale gids
 • Wandel door de historische wijken in het centrum
 • Proef de Portugese sfeer en leer Lissabon echt kennen
 • Verken het historisch belangrijke Belém
 • Met pick up en drop off vanaf je hotel in Lissabon!
 • Vervoer in een comfortabel busje

Dit ga je beleven

Het sfeervolle Lissabon is zo'n typische stad waar je gerust meerdere dagen helemaal in op kan gaan. Om op een leuke manier kennis te maken met de stad is een rondleiding door een deskundige lokale gids ideaal. Met deze dagtrip zit dat wel goed, want de gids laat je in één dag ontspannen alle bezienswaardigheden in Lissabon zien!

De dag begint meteen al goed, want je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel/accommodatie! De gids (tevens je privé-chauffeur vandaag) neemt je 's ochtends eerst mee naar het historische hart van Lissabon. Je bezoekt de wijken Baixa, Chiado, Bairro en natuurlijk Alfama. Terwijl je ontspannen wandelt door deze authentieke Portugese wijken vertelt de gids je meer over de bezienswaardigheden, de cultuur en de historie van Lissabon.

In de middag bezoek je de voorstad Belém, een unieke historische plek. Je wandelt door de fraaie tuinen, ziet indrukwekkende monumenten en geniet van het uitzicht op de Taag en op Lissabon. In Belém vind je de Tore de Belém en Mosteiro dos Jerónimos. Ook bezoek je één van de meest bezochte musea van Lissabon: Museu Nacional dos Coches (Nationaal Koetsen Museum). Dit museum herbergt één van de fraaiste collecties koetsen ter wereld. Zo zie je in één dag enorm veel van Lissabon, op een heerlijk ontspannen en leuke manier! Dankzij de lokale gids kom je verhalen, weetjes en achtergronden te weten die je anders nooit had ontdekt. Bovendien krijg je meer dan genoeg tips mee voor de rest van je citytrip!

Inclusief

 • Deskundige lokale gids
 • Vervoer in een busje/minivan
 • Belém custard taartje

Exclusief

 • Lunch (zelf meenemen of maak gebruik van de tips van de gids om ergens lekker te lunchen)
Lisboa Autêntica

Lisboa Autêntica

Lisboa Autêntica is gespecialiseerd in het organiseren van culturele en creatieve rondleidingen in Lissabon en leuke dagtrips vanuit Lissabon. Iedere rondleiding is zorgvuldig samengesteld om een betekenisvolle en persoonlijke ervaring van authentiek Lissabon en Portugal te krijgen. Geen clichés en stereotypen, maar échte lokale ervaringen.

8,8
21 beoordelingen
11 activiteiten