Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Lissabon langs de Taag fietstour

Met deze fietstour (met e-bike!) fiets je een mooie route langs de Taag en bekijk je beroemde bezienswaardigheden als de Torre de Bélem, het Monument van de Ontdekkingen en Mosteiro dos Jerónimos!

De highlights

  • Een prachtige route langs een aantal van de meest bekende highlights van Lissabon
  • Fiets ontspannen met e-bikes langs de Taag
  • Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids
  • Fiets langs de indrukwekkende Ponte 25 de Abril
  • Ervaar Lissabon uit het tijdperk van de ontdekkingen

Dit ga je beleven

Aan het begin van deze tour merk je direct waarom deze fietstour in het teken staat bijzondere monumenten en bezienswaardigheden. Je fietst over het Martim Moniz plein, waar je het startpunt van de legendarische tram 28 vindt, één van de meest gefotografeerde spots van Lissabon. Via de wijk Baixa, het kloppende hart van de stad met haar vele winkels, cafés, restaurants en het financiële district fiets je richting de Taag.

De ervaren gids neemt je vervolgens mee langs monumenten zoals de beroemde Ponte 25 de Abril, het indrukwekkende Padrão dos Descobrimentos (Monument van de Ontdekkingen), de Torre de Bélem (Toren van Belem) en UNESCO World Heritage Site Mosteiro dos Jerónimos. Zo zie je in 3 uur tijd meerdere hoogtepunten van Lissabon. Onderweg geeft de gids je natuurlijk de beste insider tips voor de leukste restaurantjes, cafés, winkelstraatjes en andere leuke dingen om te doen. Zo geef je makkelijk invulling aan de rest van je verblijf in Lissabon!

Praktische informatie

Lissabon langs de Taag fietstour location
Taal gids Nederlands, Engels of Duits
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Rua de São Lourenço, 29 1100-246 Martim Moniz, Lisboa

Inclusief

  • Gebruik van uitstekende fietsen (e-bikes)
  • Een ervaren lokale Nederlandstalige gids
  • Flesje water

Beoordelingen

8,7
Erg goed

Op basis van 27 beoordelingen

Omgeving is prima, misschien vragen naar de fietsbehendigheid? Voor de standaard of een kortere route.
8,0
Goede fietsen en voortreffelijke nederlandstalige gids.
9,0
Super leuke tour gehad! E-bikes waren top 🚲 Uiteindelijk een privetour gehad met onze Engelse gids Ricardo. Een hele goede gids met veel interessante verhalen en leuke tips! ☺ Omdat we nog wat tijd overhadden, maakte hij nog even een ommetje om ons nog meer moois van de stad te laten zien 👌🏼
8,0
Leuke tour op goede en bikes en goede gids. Wij hadden privé tour met z'n drieën. En had om Nederlandstalige gids gevraagd en die hadden we ook. Top.
8,0
Bike a Wish

Bike a Wish

Ana & Rui wilden graag op een actieve, leuke en milieuvriendelijke manier hun passie voor Lissabon delen met anderen. Daarom begonnen ze in 2015 Bike a Wish en creëerden ze verschillende fietstours en activiteiten met kwalitatief hoogstaande e-bikes en gidsen met échte kennis over Lissabon. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een volwassen en uitstekende fietstour aanbieder.

8,8
163 beoordelingen
6 activiteiten