Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Lissabon Privé fietstour

Privé fietstour voor gezinnen, kleine en grote groepen

Hoogtepunten

Lissabon Privé fietstour

De leukste manier om Lissabon te ontdekken! Doe een privé fietstour met je eigen gezin, familie, vrienden of collega's en fiets langs de hoogtepunten van Lissabon met een Nederlands- of Engelstalige privé gids. Op de fiets verken je Lissabon op een leuke en ontspannen manier en geniet je volop van het beste dat Lissabon te bieden heeft.
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Rua das Fontaínhas a São Lourenço, 29, Lissabon
Duur 3 uur
Taal gids Nederlands, Engels of Duits

De highlights

  • Fiets langs het beste van Lissabon!
  • Ontdek wat deze veelzijdige Portugese stad zo speciaal maakt
  • Onder begeleiding van een deskundige Nederlandse privé gids!
  • Gegarandeerd alleen fietsen met je eigen groep
  • De leukste groepsactiviteit in Lissabon!

Dit ga je beleven

Ben je samen met je vrienden, collega's of gezin in Lissabon en zoek je nog leuke dingen om te doen in Lissabon? Doe dan deze privé fietstour en verken de highlights en verborgen geheimen van de stad met een gezellige en deskundige privé gids! Je bent er altijd van verzekerd dat je alleen met je eigen groep een unieke kennismaking met Lissabon beleeft. De Nederlandstalige gids neemt jullie mee langs de unieke bezienswaardigheden in Lissabon, van de indrukwekkende monumenten tot de meest bijzondere plekjes van Lissabon. Fietsen in Lissabon kan nogal een uitdaging zijn, maar met de uitstekende e-bikes en een gids die de leukste routes weet is het voor iedereen een feestje!

Omdat je met je eigen groep fietst heeft de gids alle tijd om je te laten zien wat Lissabon zo speciaal maakt. Daarnaast krijgt je zo de beste tips voor leuke hotspots, restaurants, winkelstraatjes, cafés en andere plekken die je stedentrip extra bijzonder maken. Het thema en de route zijn in overleg met de gids goed aan te passen op jullie wensen, zodat je altijd een persoonlijke fietstour op maat krijgt. Deze privé fietstour is ideaal voor gezinnen, kleine groepjes, grotere groepen, schoolklassen en bedrijfsuitjes!

Inclusief

  • Uitstekende e-bikes
  • Ervaren lokale Nederlands- of Engelstalige privé gids
  • De traditionele lekkernij Pastel de Nata
  • Flesje water
  • Verzekering

Beoordelingen

8,4
Erg goed

Op basis van 14 beoordelingen

Met topfietsen de hele stad door 🚲, hadden graag ook nog stuk brug en Belem meegenomen ....next time 👍
8,0
De ebikes waren super! De stad op de fiets verkennen is een aanrader voor iedereen.
8,0
Great cycling tour through the city, safe and solid e-bikes, well prepared and knowledgeable guide sharing a lot of experiences!
9,0
Super gave fietstocht. Je krijgt een goed beeld van de stad. De elektrische fietsen zijn echt top. Alle heuvels kom je moeiteloos op. Onze Engelstalige gids Catarina wist veel te vertellen onderweg. Echt een aanrader! Een tip: boek de fietstocht op de eerste dag van je verblijf in Lissabon.
9,0
Bike a Wish

Bike a Wish

Ana & Rui wilden graag op een actieve, leuke en milieuvriendelijke manier hun passie voor Lissabon delen met anderen. Daarom begonnen ze in 2015 Bike a Wish en creëerden ze verschillende fietstours en activiteiten met kwalitatief hoogstaande e-bikes en gidsen met échte kennis over Lissabon. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een volwassen en uitstekende fietstour aanbieder.

8,8
198 beoordelingen
5 activiteiten