Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek onze exclusieve selectie

Leuke dingen om te doen in Lissabon

Ontdek het beste van Lissabon met onze speciale selectie van tours & activiteiten in Lissabon, geselecteerd op kwaliteit en met gidsen vol passie voor Lissabon. Zo ontdek je gegarandeerd de beste bezienswaardigheden, verborgen geheimen en gezellige plekjes van de stad op een leuke en onvergetelijke manier. Maak je keuze uit onze exclusieve selectie en geniet volop van je bezoek aan Lissabon!


De ideale kennismaking

Ontdek Lissabon fietstour

Deze fietstour (met Nederlandse gids) is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Lissabon! Je maakt kennis met verschillende highlights en bijzondere plekken van Lissabon en leert de stad meteen goed kennen.

Bekijk & boek

Verken het historische centrum

Rondleiding door Lissabon

Verken de sfeervolle historische binnenstad van Lissabon met deze ontspannen rondleiding. Onder begeleiding van een deskundige lokale gids ontdek je de fraaie bezienswaardigheden, historische gebouwen en gezellige straatjes van Lissabon. Maak kennis met de cultuur, historie en fijne sfeer.

Bekijk & boek

Met je eigen gezelschap

Lissabon Privé Rondleiding

Ben je voor het eerst in Lissabon? Of ken je al veel leuke plekjes in de stad? Met deze privé rondleiding duik je Lissabon in met een lokale gids die al jaren in Lissabon woont. Op basis van jullie wensen ontdek je het beste dat Lissabon te bieden heeft, van de highlights tot de verborgen geheimen. Een privé rondleiding op maat, geschikt voor iedereen!

Bekijk & boek

Langs het water

Tour langs de Taag in een e-car

Rijdt met de Twizy e-car langs de Taag richting de Atlantische Oceaan en bekijk spots zoals de Torre de Bélem, het Monument van de Ontdekkingen en Mosteiro dos Jerónimos!

Bekijk & boek

Lekker actief

Lissabon Bike & SUP

Met deze tour volg je eerst een fietstour langs de highlights van Lissabon. Vervolgens steek je met een ferry de Taag over en volg je een leuke SUP workshop op het mooie strand van een traditioneel vissersdorpje.

Bekijk & boek

Een verborgen parel

Dagtrip naar Arrábida

Geniet van een heerlijke dag buiten Lissabon en ontdek een van de best bewaarde geheimen van de regio. Met deze dagtrip vertrek je vanuit Lissabon richting Arrábida. Je bezoekt een bijzondere lokale markt voor een lekker ontbijt, kunt heerlijk gaan zwemmen, een oud klooster bekijken, lunchen in Setúbal en lokale wijn gaan proeven bij een wijnmakerij.

Bekijk & boek

Fietsen naar Belém

Lissabon langs de kust fietstour

Westelijk van de stad fiets je heerlijk ontspannen langs de Taag over een rustig fietspad. Passeer bezienswaardigheden zoals de Ponte 25 de Abril en stop bij de Toren van Belém, Het Monument der Ontdekkingen en het Hiëronymietenklooster (Mosteiro dos Jerónimos). Met deze fietstour verken je deze bijzondere kant van Lissabon met uitstekende e-bikes en een enthousiaste lokale gids.

Bekijk & boek

Ga het avontuur aan

Dagtrip SUP & Lunch in natuurpark Arrábida

Lissabon is een stad waar de rivier en de oceaan altijd al een belangrijke rol gespeeld hebben. Ervaar zelf het avontuurlijke gevoel van de ontdekkingsreizigers met deze dagtrip naar het prachtige natuurpark Arrábida, waar je heerlijk gaat Suppen en gaat genieten van een lekkere Portugese lunch!

Bekijk & boek

Ontdek de omgeving

Dagtrip Sintra & Cabo da Roca & Cascais

Ben je een weekend of langer in Lissabon? Dan is het zeker aan te raden om ook eens een dagje de wonderschone regio te verkennen. Met deze comfortabele dagtour neemt je eigen privé gids je mee naar de hoogtepunten van de regio, Sintra, Cabo da Roca, Cascais en Estoril!

Bekijk & boek

Een uniek perspectief

Boottocht over de Taag

De meest unieke en leuke manier om Lissabon te zien! Met deze boottour zie je Lissabon en de top bezienswaardigheden vanuit een bijzonder perspectief. Beleef een unieke ervaring op het water!

Bekijk & boek

Een heerlijke dag kajakken

Kajakken in Lissabon

Even ontsnappen aan de drukte van de stad en genieten van een leuke sportieve activiteit? Ga dan mee kajakken! In de buurt van Lissabon ligt het beste bewaarde geheim van de omgeving. Dit is een plek waar maar weinig toeristen komen. Met deze geheel verzorgde dag kajakken geniet je volop van deze prachtige plek.

Bekijk & boek

Culinair Lissabon

De Smaken van Lissabon Food Tour

Heerlijk, al die Portugese smaken en geuren! Met deze food tour ga je de gastronomie van Lissabon ontdekken. Een heerlijke proeverij langs de food hotspots van de stad. Verdiep je in de Portugese keuken en voel je een echte local!

Bekijk & boek

Complete kennismaking

Lissabon & Belém in de ochtend

Wandel door de historische wijken, bezoek Belém en maak kennis met alle hoogtepunten van Lissabon! Met deze ontspannen rondleiding vanuit een comfortabel busje laat een deskundige lokale gids je Lissabon & Belém zo compleet mogelijk zien.

Bekijk & boek