Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Ontdek Lissabon

Leuke dingen om te doen in Lissabon

Verken de hoogtepunten van Lissabon, proef de lokale sfeer en geniet volop van je bezoek aan Lissabon! Hier ontdek je de leukste tours en activiteiten in Lissabon, altijd met de beste lokale gidsen & experts. Van fietstours, culinaire rondleidingen en SUP tours tot heerlijke dagtrips en kajaktochten, met deze tours & activiteiten geniet je volop van Lissabon.


De ideale kennismaking

Ontdek Lissabon fietstour

Deze fietstour (met Nederlandse gids) is ideaal om te doen op de eerste of tweede dag van je bezoek aan Lissabon! Je maakt kennis met verschillende highlights en bijzondere plekken van Lissabon en leert de stad meteen goed kennen.

Bekijk & boek

Gastronomisch Lissabon

Lissabon Secret Food Tour

Met deze heerlijke food tour neemt een uitstekende lokale gids (een echte foodie) je mee op een culinaire ontdekkingsreis door de traditionele en moderne Portugese keuken in Lissabon!

Bekijk & boek

Langs het water

Tour langs de Taag in een e-car

Rijdt met de Twizy e-car langs de Taag richting de Atlantische Oceaan en bekijk spots zoals de Torre de Bélem, het Monument van de Ontdekkingen en Mosteiro dos Jerónimos!

Bekijk & boek

Lekker actief

Lissabon Bike & SUP

Met deze tour volg je eerst een fietstour langs de highlights van Lissabon. Vervolgens steek je met een ferry de Taag over en volg je een leuke SUP workshop op het mooie strand van een traditioneel vissersdorpje.

Bekijk & boek

Een verborgen parel

Dagtrip naar Arrábida

Geniet van een heerlijke dag buiten Lissabon en ontdek een van de best bewaarde geheimen van de regio. Met deze dagtrip vertrek je vanuit Lissabon richting Arrábida. Je bezoekt een bijzondere lokale markt voor een lekker ontbijt, kunt heerlijk gaan zwemmen, een oud klooster bekijken, lunchen in Setúbal en lokale wijn gaan proeven bij een wijnmakerij.

Bekijk & boek

Voel de Fado

Fado in Lissabon wandeltour

Een muzikale wandeltour langs traditionele en historische Fado spots in Lissabon. Deze tour is inclusief een echte Fadista die op verschillende plekken zal zingen! Wandel door de oude wijken van Lissabon en beleef een authentieke en complete Fado ervaring!

Bekijk & boek

Ga het avontuur aan

Dagtrip SUP & Lunch in natuurpark Arrábida

Lissabon is een stad waar de rivier en de oceaan altijd al een belangrijke rol gespeeld hebben. Ervaar zelf het avontuurlijke gevoel van de ontdekkingsreizigers met deze dagtrip naar het prachtige natuurpark Arrábida, waar je heerlijk gaat Suppen en gaat genieten van een lekkere Portugese lunch!

Bekijk & boek

Ontdek de omgeving

Dagtrip Sintra & Cabo da Roca & Cascais

Ben je een weekend of langer in Lissabon? Dan is het zeker aan te raden om ook eens een dagje de wonderschone regio te verkennen. Met deze comfortabele dagtour neemt je eigen privé gids je mee naar de hoogtepunten van de regio, Sintra, Cabo da Roca, Cascais en Estoril!

Bekijk & boek

Een uniek perspectief

Boottocht over de Taag

De meest unieke en leuke manier om Lissabon te zien! Met deze boottour zie je Lissabon en de top bezienswaardigheden vanuit een bijzonder perspectief. Beleef een unieke ervaring op het water!

Bekijk & boek

Een heerlijke dag kajakken

Kajakken in Lissabon

Even ontsnappen aan de drukte van de stad en genieten van een leuke sportieve activiteit? Ga dan mee kajakken! In de buurt van Lissabon ligt het beste bewaarde geheim van de omgeving. Dit is een plek waar maar weinig toeristen komen. Met deze geheel verzorgde dag kajakken geniet je volop van deze prachtige plek.

Bekijk & boek

Wandelen of fietsen

Lissabon Hoogtepunten wandeltour of fietstour

Kies zelf of je wil wandelen of fietsen (met e-bikes!) met deze leuke tour langs de highlights van Lissabon! De ervaren lokale gids laat je het Lissabon zien zoals de inwoners het kennen. Ontdek de essentiële highlights, de cultuur, de historie & de lokale sfeer. Natuurlijk incl. de beste insider tips!

Bekijk & boek

Culinair Lissabon

De Smaken van Lissabon Food Tour

Heerlijk, al die Portugese smaken en geuren! Met deze food tour ga je de gastronomie van Lissabon ontdekken. Een heerlijke proeverij langs de food hotspots van de stad. Verdiep je in de Portugese keuken en voel je een echte local!

Bekijk & boek

Complete kennismaking

Lissabon in één dag

Wandel door de historische wijken, bezoek Belém en maak kennis met alle hoogtepunten van Lissabon! Met deze dagtrip laat de lokale gids je Lissabon zo compleet mogelijk zien. Inclusief vervoer in een comfortabel busje!

Bekijk & boek