Wij gebruiken cookies om je een goede ervaring te kunnen bieden. Lees hierover in onze privacy policy.

Belle Époque Architectuur wandeltour

De belle époque (het mooie tijdperk) was een periode van 1870 tot 1914, waarbij culturele en artistieke vrijheid, industriële vooruitgang en ontdekkingen centraal stonden. In Porto vind je veel gebouwen en architectuur uit deze periode. Met deze wandeltour laat onze lokale expert je enthousiast de mooiste spots zien!

De highlights

  • Ontdek het Porto van de belle époque periode
  • Onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren lokale gids
  • Verdiep je in deze culturele en moderne periode
  • De gids vertelt leuke, boeiende verhalen en weetjes
  • Bewonder de fraaie architectuur, mooie gebouwen en bijzondere plekken
  • Een unieke rondleiding waarbij je een stukje Porto ziet dat je zelf niet snel ontdekt zou hebben!

Dit ga je beleven

Porto is een bruisende stad vol historie, cultuur, kunst en moderne ontwikkelingen. Geen wonder dat de belle époque ook hier een belangrijke invloed heeft gehad op de vorming van de stad. Met deze unieke wandeltour neemt onze deskundige lokale gids je mee op een ontdekkingsreis langs de best spots uit deze periode. Verdiep je in een bijzonder en architectonisch fraai stukje Porto!

Je ontmoet de gids bij het fraaie monument van Dom Pedro IV. Vervolgens bezoek je iconische gebouwen en plekken uit de belle époque periode, van cafés, theaters, markten en treinstations tot mooie huizen en gevels. De gids vertelt je meer over deze periode en de invloed die het heeft gehad op Porto. Zo beleef je een bijzondere rondleiding door de stad, waarbij je plekken ontdekt die je in je eentje niet gevonden zou hebben!

Beoordelingen

8,0
Erg goed

Op basis van 1 beoordeling

Tijdens het weekend dat wij in porto waren zou er een stadsrally plaatsvinden. Hierdoor waren grote gedeeltes van de stad afgesloten waardoor wij niet overal gemakkelijk konden komen. In overleg met onze gids Anna heeft zij een alternatieve tour gedaan. Dit was ontzettend leuk en leerzaam. Zij kon boeiend vertellen over de verschillende architectonische stijlen in Porto. Wat ook ontzettend leuk was is dat zij gebouwen binnen stapte die open staan. Wij zijn verrast tijdens de tour door de diversiteit aan gebouwen en stijlen. Het is een aanrader om deze tour te doen.
8,0
Be my Guest in Porto

Be my Guest in Porto

Nuno en Fred zijn echte locals van Porto en trots dat ze in een stad wonen met zoveel mooie en interessante plekjes. Als deskundige gidsen willen ze zoveel mogelijk bezoekers van de stad kennis laten maken met deze unieke plekjes. Ze creëerden een aantal thematische rondleidingen waarmee ze een compleet beeld geven van alles dat Porto zo bijzonder maakt.

8,4
21 beoordelingen
4 activiteiten

Inclusief

  • Deskundige lokale gids

Praktische informatie

Belle Époque Architectuur wandeltour location
Taal gids Engels
Duur 3 uur
Starttijd De starttijd is afhankelijk van de gekozen datum
Meeting point Bij het Dom Pedro IV monument (Avenida dos Aliados)